Libnet.ro
UNICEF

00:07

Al 15-lea caz de coronavirus in Romania. O femeie simptomatica de 70 de ani, din Mures, ce revenise recent din Italia

B1 B1,
Al 15-lea caz de coronavirus in Romania. O femeie simptomatica de 70 de ani, din Mures, ce revenise recent din Italia

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica,al 15-lea caz de infectie cu coronavirus depistat la nivel national. Este vorba despre o femeie in varsta de 70 de ani, din judetul Mures. Ea se. continuă pe B1

O femeie de 70 de ani din Mures, confirmata cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 15 romani infectati

O femeie de 70 de ani, din Mures, este al 15-lea caz de infectare cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, au anuntat reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica GCS) privind situatia COVID-19.

Al 13-lea caz de coronavirus in Romania Astazi au fost confirmate 4 cazuri

Al 13-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat in Romania, fiind vorba despre un barbat de 72 de ani din Galati care s-a intors din Italia. Astazi au fost confirmate 4 cazuri de infectie cu COVID-19.

Al doilea caz de coronavirus in judetul Hunedoara: o adolescenta de 16 ani revenita din Italia

Doua cazuri de infectie cu coronavirus au fost inregistrate in judetul Hunedoara: un barbat de 45 de ani si o tanara de 16 ani.

Coronavirus in Romania. O femeie si un barbat s-au vindecat

Autoritatile au facut publice rezultatele unor teste de coronavirus care s-au efectuat la cativa pacienti din Timisoara si, conform analizelor, avem doua persoane care s-au vindecat.

Doua cazuri de coronavirus confirmate duminica: o bucuresteanca de 42 de ani si o femeie din Mures, de 70 de ani. Numarul total de pacienti: 15

Doua noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate duminica. Este vorba de o bucuresteanca de 42 de ani si o femeie de 70 de ani din Mures. Numarul pacientilor cu diagnostic de COVID-19 ajunge astfel la 15.

Coronavirus in Romania: inca o persoana diagnosticata - o femeie din Mures. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 15

Numarul cazurilor de imbolnavire cu coronavirus a ajuns la 15 duminica seara, in Romania. Ultimul pacient este o femeie de 70 de ani din Mures.

LIVETEXT Coronavirus in Romania: 15 cazuri de imbolnavire confirmate in Bucuresti si in 8 judete. Masuri fara precedent anuntate de autoritati pentru a limita extinderea virusului

Bilantul imbolnavirilor in Romania a ajuns la 15, patru cazuri de infectare fiind anuntate sambata, cand a fost confirmat si primul pacient bolnav in Capitala. Ultimele doua cazuri au fost confirmate duminica, fiind vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti si despre o femeie de 70 de ani din Mures. Tot duminica, autoritatile au anuntat masuri fara precedent pentru a limita raspandirea bolii, una dintre acestea fiind interzicerea evenimentelor cu peste 1. 000 de participanti. 23 O noua suspiciune de coronavirus: o studenta intoarsa din Italia, preluata de ambulanta si transportata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. 50 Reuniune la Guvern pe tema coronavirusului20. 30 Primarul Gabriela Firea, despre inchiderea scolilor: Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit, dar ma supun deciziilor autoritatilor nationale20. 15 Povestea pacientei din R. Moldova confirmata cu coronavirus: Premierul o numeste iresponsabila pentru ca a fugit din carantina Familia acesteia spune ca dupa externare a fost concediata19. 56 Vasile Banescu BOR): Biserica nu intra in carantina; coronavirusul nu se ia prin rugaciune19. 34 Si Universitatea de Medicina din Iasi ia masuri - Cursurile se vor desfasura online.

Al 8-lea roman confirmat cu COVID-19. Femeie de 51 de ani din Olt, ultima victima

Epidemia de coronavirus pare sa ia amploare in Romania. Al 8-lea roman a fost confirmat cu virusul ucigas din China.

Tudor Ciuhodaru, semnal de alarma dupa cel de-al saptelea caz de coronavirus in Romania

Tudor Ciuhodaru a tras un semnal de alarma dupa aparitia celui de-al saptelea caz de coronavirus in Romania. Acesta spune ca pericolul este in crestere pentru tara noastra.

Coronavirus Romania: Autoritatile interzic anumite activitati

Autoritatile au interzis de duminica 8 martie a. c. ), in contextul prevenirii unei raspandiri a coronavirusului in Romania, activitatile publice la care participa mai mult de 1. 000 de persoane, fie intr-o incinta, fie in aer liber, publice sau private,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )