Libnet.ro
UNICEF

07:30

17 romani, la bordul unei nave aflate in carantina in Japonia din cauza coronavirusului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
17 romani, la bordul unei nave aflate in carantina in Japonia din cauza coronavirusului

Un numar de 17 cetateni romani se afla la bordul unei nave de croaziera care este in carantina in portul japonez Yokohama, dupa ce la bordul acesteia s-au depistat mai multe cazuri de infectare cu coronavirus, a informat Ministerul Afacerilor Externe,. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE MAE: 17 romani se afla la bordul navei de croaziera aflate in carantina in Japonia din cauza coronavirusului

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat joi ca 17 cetateni romani se afla la bordul navei de croaziera aflate in carantina in Japonia, dupa ce un pasager al vasului a fost depistat cu coronavirus.

MAE confirma: 17 cetateni romani se afa la bordul navei de croaziera aflata in carantina in Japonia

Saptesprezece cetateni romani se afa la bordul navei de croaziera aflata in carantina la Yokohama ca urmare a suspiciunilor de imbolnavire cu coronavirus. Pana la acest moment, autoritatile locale nu au notificat Consulatul Romaniei privind existenta unor cetateni romani printre pasagerii unei nave aflate intr-o situatie similara, la Hong Kong.

Digi24: 17 romani sunt pe vasul de croaziera plasat in carantina in Japonia. 20 de persoane au fost depistate pozitiv

17 romani sunt la bordul vasului de croaziera Diamond Princess aflat in carantina de luni in largul coastelor Japoniei, dupa ce un pasager debarcat la sfarsitul lui ianuarie in Hong Kong a fost depistat cu coronavirus. Potrivit ultimelor informatii, 20 dintre pasagerii care s-au aflat in contact cu acesta pe vas sunt infectati.

17 romani sunt blocati pe vasul de croaziera aflat in carantina, intr-un port din Japonia

17 romani sunt blocati pe un vas de croaziera aflat in carantina in portul din Yokohama, Japonia. Este vorba despre doi turisti si 15 membri ai echipajului de pe vasul Diamond Princess.

CORONAVIRUS |17 romani sunt pe vasul de croaziera aflat in carantina in largul coastelor Japoniei (VIDEO)

Alerta in cazul virusului ucigas din China! 17 romani s-ar afla pe nava de croaziera blocata in largul coastelor Japoniei. Romanii sunt in carantina alaturi de alte 3. 700 de persoane, dupa ce 10 pasageri au fo.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )