Libnet.ro
UNICEF

00:07

in 2014 Antena Stars a obtinut cele mai mari cresteri de audienta ale unui post de televiziune

Antena3 Antena3,
in 2014 Antena Stars a obtinut cele mai mari cresteri de audienta ale unui post de televiziune

Pe 16 decembrie, Antena Stars aniverseaza un 1 an, an in care postul de televiziune a inregistrat cele mai spectaculoase cresteri de audienta la nivelul tuturor intervalelor orare. Recordul in ceea ce. continuă pe Antena3

Romanii ar putea plati cele mai mari facturi la intretinere din ultimii 3 ani (VIDEO)

Pe romani ii asteapta cele mai mari facturi la intretinere din ultimii trei ani. in Bucuresti, in conditiile in care nu s-a scumpit inca caldura, sau s-au scumpit gazele si alte servicii, maxim 10% e cres.

Teama de a fi otravit, de a se imbolnavi grav sau de deschidere a granitelor, cele mai mari fobii ale lui Ceausescu (VIDEO)

Teama de a fi otravit, de a nu se imbolnavi grav sau pur si simplu de deschidere a granitelor erau cateva dintre fobiile fostului dictator Nicolae Ceausescu. Acesta nu calatorea niciodata fara un oficial al.

LISTA celor mai mari despagubiri acordate de Restituirea Proprietatilor: Ginerele presedintelui Basescu, nepotul lui Gigi Becali si Stelu, printre beneficiari

Cele mai mari 30 de despagubiri acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) insumeaza peste 4,6 miliarde de lei circa 1,05 miliarde de euro), printre cei care au primit titluri de depagubire numarandu-se unul dintre ginerii lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, omul de afaceri Gheorghe Stelian zis Stelu, precum si unul dintre nepotii omului de afaceri Gigi Becali, Vasile Geambazi.

Ginerele presedintelui Basescu, nepotul lui Gigi Becali si Stelu, printre beneficiari

Cele mai mari 30 de despagubiri acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) insumeaza peste 4,6 miliarde de lei circa 1,05 miliarde de euro), printre cei care au primit titluri de depagubire numarandu-se unul dintre ginerii lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, omul de afaceri Gheorghe Stelian zis Stelu, precum si unul dintre nepotii omului de afaceri Gigi Becali, Vasile Geambazi, potrivit unui raport al Curtii de Conturi citat de HotNews.

VIDEO Cele mai proaste filme din 2014

Publicatia Huffington Post prezinta intr-un articol cele mai proaste filme ale anului 2014 tinand cont de un clasament realizat de site-ul specializat in recenzii de cinema rottentomatoes. com.

Cadouri de Craciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

A venit timpul sa va prezentam acum o lista cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care leputetifacecadou celor mici cu ocazia Craciunului. Craciunul este probabil cea mai frumoasa perioada din tot anul pentruun copil si de aceea este foarte important sa luati cadouri despre care stiti ca il vor face fericit. Dupa ce v-am prezentat liste cu cadouri pentru el si pentru ea, este acum timpul sa va recomandam cateva idei de cadouri pentru cei mici. Celezece gadgeturi [].

ANOFM: Peste 11.800 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Caras-Severin

Peste 11. 800 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Capitala, Cluj si Ilfov, iar cele mai putine in Caras-Severin, Mehedinti, Salaj, Suceava si Ialomita, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cauti benzi musculare (kinesiologice)? Cele mai bune variante

Benzile musculare,kinesiologice, pentru terapiekinetoterapie si nu numai incep sa fie din ce in ce mai cautate pentru cei care practica activitatea fizica, indiferent de intensitate si frecventa. Sunt multe oferte pe piata, dar trebuie alese produsele cele mai sigure si durabile. Sigure pentru a evita aplicarea directa pe piele a unor substante toxice prezente in produse similare ieftine si indoielnice. Durabile pentru a nu arunca de cinci ori banii in loc de o data si bine. Apar solutii si in Romania.

FOTO Cele mai spectaculoase rochii purtate la Globurile de Aur de-a lungul anilor

IstoriaGloburilor de aurdateaza din 1944, cand Asociatia de presa straina de la Hollywood a decis sa premieze cele mai reusite proiecte cinematografice, dar si cele mai notabile interpretari.

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )