Libnet.ro
UNICEF

08:46

2014, un an negru pentru aviatie: Teoria care arata ce legatura este intre nationalitate si comportamentul pilotilor

B1 B1,
2014, un an negru pentru aviatie: Teoria care arata ce legatura este intre nationalitate si comportamentul pilotilor

Anul 2014 a fost unul negru pentru aviatia malaeziana. in luna martie, cursa MH 370, cu 239 de oameni la bord, a disparut in Oceanul Indian, in conditii neelucidate pana in prezent. Cateva luni mai. continuă pe B1

De ce se prabusesc uneori avioanele. O teorie care arata ce legatura este intre nationalitate si comportamentul pilotilor

2014 a fost, indiscutabil, un an negru pentru aviatia malaeziana. in luna martie, cursa MH 370, cu 239 de oameni la bord, a disparut in Oceanul Indian, in conditii neelucidate pana in prezent. Cateva luni mai tarziu, Malaysian Airlines a mai pierdut un avion, cu aproape 300 de pasageri, doborat, in conditii inca neclare, de o racheta lansata de pe teritoriul ucrainean revendicat de separatistii rusi. Astazi, un Airbus A-320 al filialei din Indonezia a companiei malaeziene Air Asia, cu 161 de persoane la bord, a disparut, undeva, la jumatatea drumului dintre insula Java si Singapore. in primele doua situatii, echipajele au fost malaeziene, in timp ce in cazul aeronavei Air Asia, pilotul era indonezian iar secundul francez. Chiar daca am fi de acord sa scoatem, deocamdata, din discutie cursa MH 17, doborata de o racheta, ar fi totusi legitim sa ne intrebam daca exista vreo legatura intre nationalitatea pilotilor si prabusirea celor trei aeronave. Ei bine, nu ar fi prima data cand se face aceasta conexiune, aparent, surprinzatoare.

Tatiana Niculescu Bran, desfiintata pe Facebook, dupa ce s-a aratat nemultumita de modul in care arata Palatul Cotroceni

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis a fost desfiintat in sute de comentarii pe Facebook, dupa mesajul in care spunea ca Palatul Cotroceni a fost supus in ultimii 25 de ani unui adevarat proces.

Subiectele zilei: Regii nametilor care fac bani din afacerile cu zapada. Romania, sub amenintarea codului rosu de ninsori si viscol; Mafia retrocedarilor, mai tare decat Ambasada SUA; Anul 2014, cel mai devastator pentru aviatie?

Un an negru pentru Uniunea Europeana. 2014 a fost un an dominat de masive framantari sociale si economice in Uniunea Europeana. La toate acestea s-a adaugat si criza din Ucraina. Insa tocmai confruntarea cu Rusia le-a amintit multora importanta unitatii. Topul ultimelor reduceri din 2014. Lista celor mai bune oferte din magazine. Decembrie este luna reducerilor in mall-urile bucurestene. Chiar daca Craciunul a trecut, iar goana dupa cadouri pare sa fi sfarsit, in marile centre comerciale din Capitala gasesti in continuare forfota mare.

An negru pentru Malaysia: trei drame care au intristat lumea intreaga

Un avion de tip Airbus A320-200 apartinand companiei malaysiene low-cost AirAsia cu 162 de persoane la bord, inclusiv straini, a disparut duminica intre Indonezia si Singapore, au anuntat autoritatile locale si compania, cea de a treia drama de acest.

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )