Libnet.ro
UNICEF

21:30

JO 2014 Soci: Camerele de hotel in care sunt cazati jurnalistii ar fi supravegheate video

Hotnews Hotnews,
 JO 2014 Soci: Camerele de hotel in care sunt cazati jurnalistii ar fi supravegheate video

Oficialii rusi au afirmat ca plangerile unor jurnalisti privind hotelurile din Soci sunt exagerate, precizand ca supravegheaza video camerele in care acestia sunt cazati, fapt care a atras insa alte proteste la nivel international privind nerespectarea intimitatii oaspetilor acelor hoteluri, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Camerele de hotel in care sunt cazati ziaristii de la JO, supravegheate video

Oficialii rusi au anuntat ca anumite plangeri venite din partea jurnalistilor care participa la JO de la Soci, cum ca ar fi supravegheati video in camerele de hotel in care sunt cazati, sunt exagerate,.

Un nou scandal la Soci: Camerele video supravegheaza tot, inclusiv baile jurnalistilor.

Dupa ce zilele trecute jurnalisti din intreaga lume, acreditati la Jocurile Olimpice de la Soci, descriau pe internet conditiile groaznice de cazare si proasta organizare, de aceasta data un nou scandal este pe cale sa izbucneasca dupa imprudensa unui oficial rus. Vicepremierul rus Dmitri Kozak a pus nemultumirile jurnalistilor pe seama unei asa-zise campanii de denigrare la adresa Rusiei. Dupa ce mai multi jurnalisti s-au plans ca doar o parte dintre hotelurile destinate lor sunt terminate si .

O noua problema la Soci: Pernele pentru atleti sunt prea putine.

Problemele privind partea de organizare a Jocurilor Olimpice de la Soci par sa nu se mai termine. Ultima dintre ele este lipsa pernelor pentru atleti in satul olimpic. Voluntarii se plang de faptul ca a trebuit sa cedeze pernele din camerele lor deoarece atletii ajunsi in satul olimpic, in munti, nu aveau perne. Organizatorii le-au transmis voluntarilor ca nu se asteptau ca atletii sa ajunga deja in zona satului olimpic, motiv pentru care o parte dintre voluntari au fost nevoiti sa renunte la .

JO 2014 Soci: Programul complet al sportivilor romani la Olimpiada

Timea Sara finala probei de schiatlon) va fi prima reprezentanta a Romaniei care va concura la Soci, la Jocurile Olimpice de iarna. Tara noastra va fi reprezentata de 24 de sporitivi in Rusia. Intra in material pentru a vedea programul complet al sportivilor romani la Soci.

JO 2014 Soci: Bagajele echipei de bob a Jamaicai au fost pierdute

Reprezentantii Jamaicai in proba de bob au ratat primul antrenament de la Soci, dupa ce bagajele le-au fost pierdute pe traseul spre Rusia. Jocurile Olimpice de iarna se vor desfasura in perioada 7-23 februarie 2014.

5 lucruri rele care sunt bune pentru tine

Nu chiar toate lucrurile rele sunt daunatoare pentru tine. Fie ca este voba despre un pahar de alcool sau sa lenevesti, uneori poti fi indulgent mai ales ca beneficiile depasesc cu mult partile negative:.

Care sunt cele mai periculoase deficiente de vitamine si minerale

Lipsa de vitamine si minerale este surprinzator de frecventa si poate provoca o multime de probleme de sanatate. Apare din mai multe motive, inclusiv capricii alimentare, interactiuni medicamentoase si alcoolism, spune John La Puma. La nivel mondial, aproximativ 40% dintre oameni au deficiente de fier, 15% de iod si 40% dintre copii cresc fara suficienta vitamina A. Exista insa trei deficiente nutritionale comune care iti pot pune in pericol sanatatea.

Atletii austrieci de la JO Soci au primit o scrisoare in care sunt amenintati cu rapirea

Comitetul olimpic austriac a primit o scrisoare de amenintare, aparent din Rusia, in care se vorbeste despre posibila rapire a doi atleti austrieci la Soci, a anuntat marti agentia de stiri autriaca APA, citand o declaratie a presedintelui comitetului national Peter Mennel, potrivit Reuters.

Muzica lui Eugen Doga a rasunat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2014 de la Soci

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci a inceput vineri, la ora locala 20,14 18,14 la Chisinau), pe Stadionul Olimpic Fist, in fata a numerosi sefi de stat si guverne si a circa 40. 000 de spectatori.

Un barbat a vrut sa deturneze spre Soci un avion care decolase din Ucraina

Un avion al companiei turce Pegasus, care decolase din Ucraina, a fost fortat de autoritatile turce sa aterizeze de urgenta. Incidentul a avut loc la Istanbul, la mai putin de o ora de la debutul Jocurilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )