Libnet.ro
UNICEF

21:45

CM 2014. VIDEO inca o mare surpriza la Mondiale: Uruguay - Costa Rica 1-3!

Adevărul Adevărul,
CM 2014. VIDEO inca o mare surpriza la Mondiale: Uruguay - Costa Rica 1-3!

Grupa D a debutat cu un rezultatbomba, dupa ce micuta Costa Rica, o selectionata cu 10meciuri, in total, la turneele finale, a surclasat Uruguay, o dubla campioana mondiala si o nationala care in urma cu patru ani a fost semifinalista la CM. continuă pe Adevărul

Costa Rica a invins Uruguay cu 3-1 si a produs prima mare surpriza a Cupei Mondiale

Costa Rica a produs prima mare surpriza a Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a invins cu 3-1 nationala Uruguayului, semifinalista in 2010, intr-un meci din grupa D disputat la Fortaleza. Pentru prima oara in.

CM 2014. inca o mare surpriza: Uruguay - Costa Rica 1-3!

Grupa D a debutat cu un rezultatbomba, dupa ce micuta Costa Rica, o selectionata cu 10meciuri, in total, la turneele finale, a surclasat Uruguay, o dubla campioana mondiala si o nationala care in urma cu patru ani a fost semifinalista la CM.

Uruguay - Costa Rica, in primul meci al grupei D la Campionatul Mondial din Brazilia

Uruguay si Costa Rica se dueleaza sambata in primul meci al Grupei D, din care mai fac parte Anglia si Italia 22. Acestea din urma se vor infrunta incepand cu ora 01.

Luis Suarez, marele absent al meciului Uruguay-Costa Rica (LIVE, 22:00)

Duelul latino-american din Grupa C nu-l va avea printre cei 22 de jucatori de pe Estadio Castelao din Fortaleza pe Luis Suarez, cel mai bun marcator din istoria echipei Uruguayului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )