Libnet.ro
UNICEF

06:00

2015, anul celor mai multe demisii din Parlament. Jumatate, legate de probleme cu legea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
2015, anul celor mai multe demisii din Parlament. Jumatate, legate de probleme cu legea

In 2015 au ramas fara mandat 21 de parlamentari, fiind cel mai mare numar de la inceputul actualei Legislaturi, iar peste jumatate dintre senatorii si deputatii care au plecat din functie sau au fost demisi si-au pierdut mandatele din cauza problemelor. continuă pe Wall-Street Ro

Germania, o retrospectiva a celor mai importante evenimente din 2015 / Partea I (ianuarie - iunie): Cuvantul anului, Refugiatii

Cuvantul anului in Germania a fost Refugiati. El a fost cel mai intens folosit si a provocat cea mai ampla dezbatere, in 2015, in contextul migratiei provocate de razboaiele din Orientul Mijlociu. Insa in afara de milionul de refugiati carora Mamma Merkel le-a deschis bratele, Germania s-a confruntat cu multe alte probleme, nationale si internationale, care au afectat nu doar segmente largi de populatie, ci si structuri institutionale, declansand mecanisme si legi noi. La finele anului 2015, la 70 de ani de la incheierea celui de-al doilea Razboi, economia Germaniei duduie si locomotiva Europei trage euro dupa ea.

Germania, o retrospectiva a celor mai importante evenimente din 2015/ Partea a II-a (iulie-decembrie)

Condamnari pentru crime de razboi dupa 70 de ani, apararea libertatii presei cu pretul unui procuror general tras pe linie moarta. Scandalul unui Campionat Mondial de fotbal cumparat, mega-scandalul Volkswagen. Decizia de a interveni militar in Siria, lupta politica si administrativa pentru a primi un milion de refugiati. Decese ale unor politicieni de vaza. Fiscul la vanatoare de evazionisti. 2015 a fost un an tumultuos in politica si economia germana. A doua parte a retrospectivei de luni, v-o prezint dupa cum urmeaza.

FOTO. Topul celor mai frumoase fotografii din 2015, realizat de National Geographic

National Geografic a publicat topul Fotografia zilei 2015, pentru care au fost alese fotografii din lume, unele clasice, altele mai curioase, dar care spun intotdeauna o poveste.

2015: anul cu cea mai bogata recolta de politicieni penali. Ce demnitari au fost salvati de imunitatea parlamentara

Un premier in functie, patru fosti ministri si 20 de actuali sau fosti parlamentari, 14 primari de municipii si noua presedinti de Consilii Judetene au fost trimisi in judecata pentru coruptie in 2015. Pentru ca tabloul sa fie complet, Adevarul va prezinta si bilantul celor care s-au ascuns in spatele imunitatii si n-au mai ajuns in fata Justitiei.

Carburantii la mai multe benzinarii din Republica Moldova s-au ieftinit

Mai multe companii petroliere din Republica Moldova au anuntat ca au ieftinit benzina si motorina incepand cu ziua de astazi. Acesteau au notificat Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica ANRE) despre o noua micsorare in luna decembrie a preturilor de comercializare cu amanuntul a carburantilor.

Bridget Malcolm, in topul celor mai sexy vegetarieni australieni

Motiv de bucurie pentru modelul Bridget Malcolm. Frumoasa de la Victorias Secret a intrat in topul celor mai sexy vegetarieni din Australia, in 2015, surclasandu-i pe actorul Liam Hemsworth si rockerul Daniel Johns.

Vremea a luat-o razna. Cele mai abundente ninsori din ultima jumatate de secol

Nord-vestul Mexicului inregistreaza cele mai abundente ninsori din ultima jumatate de secol, context in care un aeroport si mai multe sosele din statul Chihuahua au fost inchise temporar, transmite AFP, citand.

Romania, in clasamentul CNN al celor mai atractive destinatii turistice din 2016

Tot mai multi experti in turism creioneaza deja cele mai bune recomandari pentru 2016, iar CNN a inclus Romania intr-un top 16 al celor mai promitatoare destinatii turistice pentru anul ce vine.

Romania, in clasamentul CNN al celor mai atractive destinatii turistice din 2016

Tot mai multi experti in turism creioneaza deja cele mai bune recomandari pentru 2016, iar CNN a inclus Romania intr-un top 16 al celor mai promitatoare destinatii turistice pentru anul ce vine.

Urzeala tronurilor, pe primul loc in topul celor mai piratate seriale in 2015

Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, produs si difuzat de televiziunea HBO, ocupa prima pozitie in topul celor mai piratate seriale TV, pentru al patrulea an consecutiv, informeaza site-ul bbc. com, citat de Mediafax.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )