Libnet.ro
UNICEF

06:15

DN 2D, singurul drum national blocat, din cauza unor copaci cazuti pe sosea

B1 B1,
DN 2D, singurul drum national blocat, din cauza unor copaci cazuti pe sosea

Un singur drum national - DN 2D - mai este blocat, miercuri dimineata, in judetul Covasna, din cauza unor copaci cazuti pe soseain acelasi timp, pe mai multe artere nationale din Harghita se cicula cu . continuă pe B1

Un singur drum national, BLOCAT. Vezi unde se circula in conditii de iarna!.

Un singur drum national - DN 2D - mai este blocat, miercuri dimineata, in judetul Covasna, din cauza unor copaci cazuti pe sosea, in timp ce pe mai multe artere nationale din Harghita se cicula cu dificultate din cauza zapezii, intervenindu-se cu utilaje de deszapezire, transmite Mediafax. Drumul National 2D, care face legatura intre judetele Covasna si Vrancea, este in continuare inchis circulatiei, dupa ce pe carosabil au cazut, marti, mai multi copaci. Pe celelalte drumuri nationale din .

Circulatia feroviara, blocata intre Timisu de Sus si Predeal, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Circulatia feroviara intre Timisu de Sus si Predeal a fost inchisa, miercuri, din cauza unor copaci cazuti pe ambele fire de circulatie. Cinci trenuri sunt oprite in gari si un altul pe traseu, informeaza.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal, inchisa din cauza unor copaci cazuti pe calea ferata

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa, dupa ce mai multi copaci au cazut pe calea ferata din cauza vantului, informeaza Mediafax. Copacii au cazut intre statiile Darste - Timisu de.

Transfagarasanul, blocat din cauza unei alunecari de teren

Trafic blocat, luni dimineata, pe Transfagarasan. O alunecare de teren a ingropat cu totul soseaua, pe ambele sensuri. Zona unde s-a produs alunecarea este pana in barajul Vidraru, iar circulatia rutiera este.

Bucurestiul, BLOCAT din cauza vijeliilor. Semaforul e VERDE, dar nu avem unde sa ne ducem!

UPDATE:Ploile torentiale care au cazut in ultimele ore din Bucuresti au generat blocaje uriase in trafic. Se circula cu dificultate pe mai multe artere, iar precipitatiile ingreuneaza considerabil.

SUA: Aeroportul din Florida a fost redeschis, dupa ce a fost evacuat din cauza unor pachete suspecte

Aeroportul International Jacksonville din statul american Florida, a fost redeschis marti seara, la cateva ore dupa ce a fost evacuat din cauza gasirii unor obiecte suspecte. Autoritatile au anuntat, marti.

Un reactor nuclear suedez a fost oprit timp de trei zile din cauza unor meduze

Un reactor nuclear suedez a fost oprit timp de trei zile dupa ce mai multe meduze au intrat intr-un circuit de racire, potrivit unui anunt al exploatantului, citat de AFP. Incidentul a avut loc la unitatea 3 a.

Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 si troleibuzele 71, 93 si 96, blocate din cauza copacilor doborati de vant

Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 si troleibuzele 71, 93 si 96 din Capitala sunt blocate din cauza unor copaci rupti de vant care au cazut pe carosabil. Circulatia pe linia tramvaielor 1, 8, 11 si 25 este blocat.

Circulatia la metrou, BLOCATA din cauza unei defectiuni tehnice. S-a dublat timpul de asteptare in statia Pipera

Circulatia la metrou este blocata la statia Pipera, pe linia doi, din cauza unor defectiuni tehnice. Traficul este ingreunat intrucat se desfasoara pe celalalt fir, alternativ, in ambele sensuri, informeaza.

VIDEO Furtuna in Bucuresti: Strazi inundate, circulatie si linii RATB blocate din cauza ploii. O femeie a fost ranita de un copac doborat de vant, in zona Piata Presei Libere

Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 si mai multe linii de troleibuz din Capitala sunt blocate din cauza unor copaci rupti de vant care au cazut pe carosabil, a declarat marti dimineata purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), Constantin Tobescu, citat de Mediafax. De asemenea, o femeie a fost ranita de un copac doborat de vant, marti dimineata, in zona Piata Presei Libere, aceasta fiind transportata la spital de un echipaj SMURD, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile. Mai multe strazi din Capitala au fost inundate, marti, in urma ploii torentiale si zeci de copaci rupti de vantul puternic au cazut pe carosabil si pe masini, peste 20 de autovehicule fiind avariate. Peste 20 de masini au fost avariate in noaptea de luni spre marti de copacii doborati de furtuna, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )