Libnet.ro
UNICEF

15:01

Un singur drum national, BLOCAT. Vezi unde se circula in conditii de iarna!.

România Liberă România Liberă,
Un singur drum national, BLOCAT. Vezi unde se circula in conditii de iarna!.

Un singur drum national - DN 2D - mai este blocat, miercuri dimineata, in judetul Covasna, din cauza unor copaci cazuti pe sosea, in timp ce pe mai multe artere nationale din Harghita se cicula cu dificultate din cauza zapezii, intervenindu-se cu utilaje de deszapezire, transmite Mediafax. Drumul National 2D, care face legatura intre judetele Covasna si Vrancea, este in continuare inchis circulatiei, dupa ce pe carosabil au cazut, marti, mai multi copaci. Pe celelalte drumuri nationale din . continuă pe România Liberă

DN 2D, singurul drum national blocat, din cauza unor copaci cazuti pe sosea

Un singur drum national - DN 2D - mai este blocat, miercuri dimineata, in judetul Covasna, din cauza unor copaci cazuti pe soseain acelasi timp, pe mai multe artere nationale din Harghita se cicula cu .

Lista drumurilor pe care se circula in conditii de iarna. DN 2D este blocat

Un singur drum national - DN 2D - mai este blocat, miercuri dimineata, in judetul Covasna, din cauza unor copaci cazuti pe sosea, in timp ce pe mai multe artere nationale din Harghita se cicula cu dificultate din cauza zapezii, intervenindu-se cu utilaje de deszapezire, scrie Mediafax.

UPDATE: Incendiu puternic la un depozit cu deseuri cimice, inclusiv CIANURI. Vezi unde!.

UPDATE: Aproximativ 3. 700 de tone de deseuri, inclusiv cianuri, se afla in depozitul de materiale reciclabile de pe platforma fostei fabrici Aro din Campulung Muscel unde miercuri a izbucnit un incendiu puternic, afirma prefectul de Arges, Cristian Soare, conform Mediafax. _ _ _ _ _ Zeci de pompieri intervin, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale reciclabile si deseuri de pe platforma fostei fabrici Aro din Campulung Muscel, unde sunt depozitate inclusiv .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )