Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

PE 30 SEPTEMBRIE: Restaurantele din New York se redeschid la 25% din capacitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PE 30 SEPTEMBRIE: Restaurantele din New York se redeschid la 25% din capacitate

Restaurantele din New York City care ii desfasoara activitatea in spatii inchise isi vor putea relua activitatea pe 30 septembrie la 25% din capacitate, cu unele restrictii, a anuntat miercuri guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, relaxand una dintre cele mai ample limitari a vietii sociale din cel mai pupulat oras din Statele Unite, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus New York: Restaurantele au primit acceptul sa serveasca in interior Care sunt regulile

Restaurantele din New York vor avea permisiunea de a servi in interior incepand cu 30 septembrie in limita a 25% din capacitatea lor obisnuita, a anuntat miercuri, spre surprinderea tuturor, guvernatorul Cuomo, dupa ce spusese cu o zi inainte ca nu este in favoarea redeschiderii, potrivit AFP.

New York Times: Cursa pentru vaccinul impotriva coronavirusului ii asmute pe spioni unii impotriva altora

Razboaiele serviciilor de informatii pe tema cercetarilor legate de vaccin s-au intensificat, iar China si Rusia si-au sporit eforturile incercand sa fure experientele americane din institutele de cercetari si din cadrul unor companii, scrie The New York Times.

VIDEO US Open: Alexander Zverev vs Pablo Carreno Busta, in semifinalele de la New York

Alexander Zverev favorit 5) a trecut dupa un meci maraton de trei ore si 25 de minute Borna Coric, germanul obtinand astfel calificarea in semifinalele de la US Open. in penultimul act, Zverev va da peste Pablo Carreno Busta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )