Libnet.ro
UNICEF

00:07

4,5 milioane lei pentru cei care pleaca de la Electrificare CFR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
4,5 milioane lei pentru cei care pleaca de la Electrificare CFR

Autoritatile ar urma sa aloce o suma de 4,5 milioane de lei din bugetul asigurarilor pentru somaj aferent acestui an in vederea platii venitului lunar de completare pentru persoanele disponibilizate de Societatea Comerciala Electrificare CFR, potrivit unui proiect legislativ postat pe site-ul Ministerului Transporturilor. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Proprietatea si-a bugetat un profit de 556 milioane lei pentru 2014

Fondul Propietatea FP) a bugetat pentru 2014 un profit net de 556 milioane de lei, cu 10,7% peste castigul estimat pentru acest an, care a fost revizuit in scadere, la 502,25 milioane lei, informeaza Mediafax .

Un eveniment pentru cei care transforma ideile in realitate.

Ca in fiecare toamna, in ultimii 12 ani, in luna noiembrie organizam Zilele Biz. Editia din acest an este dedicata oamenilor de afaceri care transforma ideile in realitate. Celor care nu se multumesc cu putin, care nu renunta in fata crizei si a dificultatilor, le oferim o platforma gandita pentru a-i intalni pe cei care au experimentat si au reusit sa deschida drumuri noi in criza. Agenda evenimentului, descrisa pe fiecare dintre cele 5 zile la www. zilelebiz. ro reuneste peste 60 de vorbitori, .

LOVITURA pentru cei care descarca torrente de pe net. Ce s-a intamplat cu unul din cele mai mari site-uri

ISoHunt, unul dintre cele mai mari site-uri de torrente, a DISPARUT de pe internet. Adresa cunoscutului portal nu mai este accesibila. Conform acordului incheiat intre fondatorul site-ului si MPAA, asociatia marilor.

Lichiditate de aproximativ 6,61 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6,61 milioane lei circa 1,48 milioane euro).

Lichiditate de circa 12,91 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12,91 milioane lei circa 2,91 milioane euro).

Lichiditate de circa 102,28 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 102,28 milioane lei circa 23,05 milioane euro).

Silvio Berlusconi a obtinut injumatatirea pensiei alimentare de 3 milioane de euro pentru cei trei copii

Veste buna pentru fostul premier Silvio Berlusconi. Un tribunal din Italia a hotarat sa reduca la jumatate pensia alimentara pe care politicianul italian trebuie sa o plateasca fostei sotii. Astfel,.

Lichiditate de circa 9,30 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9,30 milioane lei circa 2,09 milioane euro).

Veniturile firmei de curierat DPD au crescut cu 24% pana la 34,8 milioane lei in primele noua luni din 2013

DPD Romania, companie detinuta de grupul GeoPost, subsidiara La Poste si numarul doi pe piata europeana de profil, a inregistrat venituri de 34,8 milioane lei, in crestere cu 24% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat miercuri compania. Profitul la finalul lui septembrie 2013 a fost de asemenea cu peste 16% fata de cel inregistrat la finele lui septembrie 2012, a mai precizat compania.

Rares Buglea, care a propus sterilizarea femeilor rome, amendat cu 8.000 de lei pentru discriminare

Consiliul director al Consiliului National pentru Combaterea DiscriminariiCNCD) a decis, miercuri, amendarea cu 8. 000 de lei pentru discriminare pe consilierul local in CL AlbaIulia Rares.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.25 seconds )