Libnet.ro
UNICEF

01:05

45.000 de spectatori au vazut filme in aer liber la TIFF 2020

România Liberă România Liberă,
45.000 de spectatori au vazut filme in aer liber la TIFF 2020

Cea de-a 19-a editie a Festivalului International de Film Transilvania s-a incheiat duminica, pe 9 a. continuă pe România Liberă

Filmul Babyteeth: Prima iubire castiga Trofeul Transilvania la TIFF 2020

Filmul Babyteeth: Prima iubire, debutul regizoarei australiene Shannon Murphy, cu Eliza Scanlen in rolul principal, a fost desemnat marele castigator al celei de-a 19-a editii TIFF si a fost recompensat cu Trofeul Transilvania, in valoare de 10. 000 de euro, noteaza Mediafax. Gala de decernare a premiilor Festivalului International de Film Transilvania, organizata pentru prima data in istoria festivalului in aer liber, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, a avut loc sambata seara. Favoritul publicului a coincis, la aceasta editie, cu filmul premiat de juriul festivalului. in urma voturilor acordate de spectatori, Babyteeth a fost distins si cu Premiul Publicului.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il considera agitator pe cineastul Cristi Puiu, care nu este de acord cu purtarea mastii in aer liber

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca cineastul Cristi Puiu, care a declarat recent ca nu este de acord cu purtarea mastii in aer liber, nu a facut decat sa isi promoveze filmul Malmkrog prin afirmatiile controversate si il considera agitator.

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat prin Piata Mare din Sibiu si a vizitat o expozitie de fotografie in aer liber

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sambata, in Piata Mare din Sibiu, unde a vizitat o expozitie in aer liber si s-a intalnit cu primarul Astrid Fodor si candidatul FDGR la sefia Consiliului Judetean, Gabriel Tischer.

Regizorul Cristi Puiu, in ziua cu cele mai multe cazuri de COVIDsi decese din Romania: Am inteles ca la Cluj se poarta masca in aer liber. Sa stati cu masca pe fatala un film de 200 de minute este inuman (VIDEO)

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri seara, in discursul de dinaintea proiectiei fimului sau Malmkrog, la FestivalulInternational de Film Transilvania TIFF), ca desi respecta toate regulile de.

Admiterea altfel. Candidatii inscrisi la Facultatea de Stiinte Juridice au completat documentele in aer liber

Universitatea Dunarea de Jos din Galati inoveaza in derularea sesiunii Admitere 2020. in aceasta perioada dificila, in care este indicata pastrarea distantei sociale si evitarea pe cat posibil a aglomeratiei, comisiile de admitere au identificat solutii inedite si eficiente in reducerea riscurilor asociate pandemiei COVID-19.

Gala TIFF 2020: lista completa a castigatorilor la festivalul de la Cluj

Cu reguli stricte de distantare sociala in vigoare, in ultimele zile, s-a desfasurat editia din acest an a galei TIFF, la Cluj Napoca. Lista completa a castigatorilor poate fi vazuta mai.

TIFF 2020 - Babyteeth, de Shannon Murphy, recompensat cu trofeul Transilvania. Acasa, cel mai bun lungmetraj romanesc

Babyteeth, de Shannon Murphy, a fost recompensat sambata seara cu trofeul Transilvania si cu premiul publicului, la gala de inchidere a celei de-a 19-a editii a Festivalului International de Film Transilvania, unde documentarul Acasa a fost desemnat cel mai bun lungmetraj romanesc.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )