Libnet.ro
UNICEF

09:15

5 motive pentru care este bine sa bem un pahar de vin

România Liberă România Liberă,
5 motive pentru care este bine sa bem un pahar de vin

Vinul este cunoscut pentru calitatile sale si consumat in cantitati moderate poate contribui la sanatatea organismului nostru. Este recomandat in special vinul rosu pentru beneficiile pe care le poate aduce sanatatii noastre. Nu este doar un stimulent al conversatiilor si un bun liant social, vinul este un rasfat pentru organism si minte. Consumat in cantitati moderate poate avea efecte benefice asupra sanatatii noastre. continuă pe România Liberă

7 motive pentru care este mai bine sa fii intr-o relatie

Chiar daca esti intr-o relatie sau nu, in ambele situatii exista avantaje si dezavantaje. Depinde de fiecare cuplu sau persoana in parte si nevoile sau asteptarile pe care le ai de la viata sau de la partenerul tau.

SLIDE Cinci motive pentru care Germania e favorita cu Portugalia

Meciul Germania-Portugalia este unul dintre cele mai tari dueluri din faza grupelor la Cupa Mondiala, iar cele doua echipe se intalnesc pentru a patra oara la un turneu major din 2006 pana in prezent. Germania a castigat precedentele trei dueluri cu lusitanii, iar in continuare va prezentam cinci motive pentru care nemtii sunt favoriti sa castige meciul de luni seara.

5 motive pentru care e mai bine sa fii singur decat intr-o relatie

Sa fii intr-o relatie poate fi un lucru bun sau nu. Depinde de fiecare cuplu in parte, daca se completeaza reciproc, daca exista intelegere, loialitate si inca o multime de factori necesari pentru bunul mers al unei relatii.

10 motive pentru care privatizarea Electrica S.A. este cea mai proasta privatizare romaneasca a tuturor timpurilor.

Intrucat am contribuit intr-un fel uneori determinant) la privatizari si vanzari de active de peste 3 miliarde de euro, nu cred ca pot fi banuit ca as fi un opozant al privatizarii. Totusi, sunt un opozant al unor privatizari prost facute, sau unor privatizari facute doar de dragul de a indeplini scopuri secundare de genul dezvoltarii pietei de capital). Asa zisa privatizare care se lanseaza la apa azi are niste hibe profunde. Iata cateva dintre ele.

Cinci motive pentru care Dreapta nu se va unifica

In ciuda entuziasmului firesc, rezultat al dorintei de a avea o forta capabila sa echlibreze dominarea PSD pe scena politica, sunt cateva motive serioase pentru care coagularea Dreptei are mai multe sanse sa nu se faca, decat sa se faca.

Faze Tari: Barbatul de 203 kg s-a ingrasat sa transporte droguri in colacii de la burta; Motivul pentru care un barbat a tinut un cal pe balcon; Imagini spectaculoase de la eruptia celui mai mare vulcan al Europei; Ninge in Estonia, in plina vara!

Anglia a ramas fara cocaina pe perioada Campionatului Mondial din Brazilia. Cum fotbalul este singurul lucru care este mai iubit de englezi decat. Cea mai perversa mama! Uite ce a facut de fata cu baietelul ei. Multe femei perverse si nebune exista pe lumea asta! Bruneta din imagine este mama.

6 motive pentru care ar trebui sa incepi sa bei lapte de soia

Desi nu suna apetisant la prima citire, laptele de soia are multe sanse sa te cucereasca. Are un gust dulceag, placut, o consistenta care-l aseamana cu laptele animal si mult mai multe beneficii pentru sanatate decat ti-ai putea imagina.

Utile: Beneficiile uimitoare ale unei substante banale din bucatarie; Lipsa de zinc va poate lasa fara urmasi; Ciresele, izvor de sanatate! Uite de ce este bine sa le mananci; Alimente bogate in fibre, esentiale pentru sanatate

Mersul pe jos face rinichiul sanatos. Plimbarile sustinute le pot prelungi viata celor cu boli renale, arata un studiu publicat in Clinical Journal of the American. Levantica, leac fara efecte secundare. Parfumata, gingasa si firava, levantica, una ditre cele mai valoroase plante aromatice, era apreciata de antici pentru.

Madalin Dumitru, fost sef in Primaria Capitalei, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de.

Madalin Dumitru, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de procurorii anticoruptie ca cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )