Libnet.ro
UNICEF

16:30

6 din 10 greci ar vota pentru ramanerea in zona Euro (sondaj)

Hotnews Hotnews,
 6 din 10 greci ar vota pentru ramanerea in zona Euro (sondaj)

Potrivit rezultatelor a doua sondaje publicate de cotidianul Telegraph, numarul grecilor dispusi sa ramana in interiorul Eurozonei este mai mare decat cel al grecilor care vor sa iasa din Uniunea Monetara. In primul sondaj, circa 60% din populatia Greciei se declara in favoarea planului de bail-out propus de institutiile europene, in vreme ce in al doilea sondaj procentul celor care ar vota Da la referendum este de 48% si 33% ar vota Nu). continuă pe Hotnews

Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

Dragnea: Vrem cu tarie sa continuam guvernarea, dar nu in orice conditii. Daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, atunci probabil ca vom intra intr-o alta etapa de colaborare. Noi nu putem sa stam sa aflam de la televizor cum sa votam pentru anumite proiecte. Orice s-ar intampla, PSD este un partid puternic si cu cele mai bine definite structuri, de aceea se tot incearca distrugerea sa. in cateva zile, Victor Ponta va reveni in tara si lucrurile se vor calma .

Daca UNPR va vota pentru Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Mihai Razvan Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat.

Liviu Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii, iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea.

Un antrenor de handbal din Bucuresti, arestat preventiv pentru ca ar fi abuzat sexual fete pe care le pregatea la un club privat

Ion Tibru, antrenor de handbal din Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru ca ar fi abuzat sexual cel putin 7 fete pe care le pregatea la un club de handbal privat din Capitala. Profesorul este acuzat de 15.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )