Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

România Liberă România Liberă,
Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

Dragnea: Vrem cu tarie sa continuam guvernarea, dar nu in orice conditii. Daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, atunci probabil ca vom intra intr-o alta etapa de colaborare. Noi nu putem sa stam sa aflam de la televizor cum sa votam pentru anumite proiecte. Orice s-ar intampla, PSD este un partid puternic si cu cele mai bine definite structuri, de aceea se tot incearca distrugerea sa. in cateva zile, Victor Ponta va reveni in tara si lucrurile se vor calma . continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii, iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea.

Daca UNPR va vota pentru Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Daca UNPR voteaza pentru numirea lui Ungureanu la SIE, vom intra intr-o alta etapa de colaborare (VIDEO)

Nou avertisment al lui Liviu Dragnea catre UNPR: daca alesii Uniunii vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, se intra intr-o alta etapa de colaborare, informeaza B1 TV. De aceasta.

Liviu Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Mihai Razvan Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat.

Dragnea: Daca UNPR va vota pentru numirea lui MRU la SIE, atunci vom intra intr-o alta etapa de colaborare. Se tot incearca distrugerea PSD

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, ii atrage atentia inca o data lui Gabriel Oprea ca alianta de guvernare va avea de suferit daca parlamentarii UNPR vor vota in favoarea lui Mihai Razvan Ungureanu, propus de presedintele Klaus Iohannis la conducerea SIE.

Dragnea avertizeaza UNPR: Daca va vota pentru numirea lui MRU la SIE, vom intra intr-o alta etapa de colaborare. Se tot incearca distrugerea PSD

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, ii atrage atentia inca o data lui Gabriel Oprea ca alianta de guvernare va avea de suferit daca parlamentarii UNPR vor vota in favoarea lui Mihai Razvan Ungureanu, propus de presedintele Klaus Iohannis la conducerea SIE.

Rovana Plumb: PSD nu va vota pentru numirea lui Ungureanu la SIE

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, la Antena 3, ca social-democratii nu vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii externe SIE). Declaratia a.

Rovana Plumb: PSD nu va vota pentru numirea lui Ungureanu la SIE. Sunt sanse ca nominalizarea sa pice

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, la Antena 3, ca social-democratii nu vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE) si crede ca sunt.

Mihai-Razvan Ungureanu, nominalizat pentru sefia SIE

ACTUALIZARE 12:45 Ilie Sarbu: Nominalizarea facuta de Iohannis pentru sefia SIE este ilegala Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis, care l-a nominalizat pe Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, este ilegala din punct de vedere procedural, el sustinand si ca premierul Ponta nu stie nimic si nu a fost consultat. * MRU, despre nominalizare: Este o onoare pentru mine * Daniel Savu: Problemele de cand a fost premier nu il recomanda pe MRU.

De cate voturi are nevoie Ungureanu pentru sefia SIE

Pentru a fi numit in fruntea serviciului, Ungureanu trebuie sa treaca de votul Parlamentului. Astfel, coalitia de guvernare se afla in fata unui nou test, in conditiile in care PSD refuza sa il voteze, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )