Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liviu Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii, iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Daca UNPR voteaza pentru numirea lui Ungureanu la SIE, vom intra intr-o alta etapa de colaborare (VIDEO)

Nou avertisment al lui Liviu Dragnea catre UNPR: daca alesii Uniunii vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, se intra intr-o alta etapa de colaborare, informeaza B1 TV. De aceasta.

Liviu Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Mihai Razvan Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat.

Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

Dragnea: Vrem cu tarie sa continuam guvernarea, dar nu in orice conditii. Daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, atunci probabil ca vom intra intr-o alta etapa de colaborare. Noi nu putem sa stam sa aflam de la televizor cum sa votam pentru anumite proiecte. Orice s-ar intampla, PSD este un partid puternic si cu cele mai bine definite structuri, de aceea se tot incearca distrugerea sa. in cateva zile, Victor Ponta va reveni in tara si lucrurile se vor calma .

Daca UNPR va vota pentru Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea: Daca UNPR va vota pentru numirea lui MRU la SIE, atunci vom intra intr-o alta etapa de colaborare. Se tot incearca distrugerea PSD

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, ii atrage atentia inca o data lui Gabriel Oprea ca alianta de guvernare va avea de suferit daca parlamentarii UNPR vor vota in favoarea lui Mihai Razvan Ungureanu, propus de presedintele Klaus Iohannis la conducerea SIE.

Dragnea avertizeaza UNPR: Daca va vota pentru numirea lui MRU la SIE, vom intra intr-o alta etapa de colaborare. Se tot incearca distrugerea PSD

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, ii atrage atentia inca o data lui Gabriel Oprea ca alianta de guvernare va avea de suferit daca parlamentarii UNPR vor vota in favoarea lui Mihai Razvan Ungureanu, propus de presedintele Klaus Iohannis la conducerea SIE.

Liviu Dragnea, despre nominalizarea lui MRU la sefia SIE: imi vine foarte greu sa cred ca PSD va sustine aceasta propunere (VIDEO)

Social-democratul Liviu Dragnea a declarat miercuri, referitor la nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, ca desi nu a avut inca discutii cu colegii de partid, nu crede ca PSD va sustine.

Motivarea instantei: Liviu Dragnea, condamnat in dosarul referendumului pentru SMS-urile trimise in campanie

Instanta Suprema a motivat decizia de condamnare a fostului vicepremier Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Judecatorii arata ca, in calitatea sa de coordonator al.

Ce spune Liviu Dragnea despre nominalizarea lui Ungureanu la conducerea SIE

Liviu Dragnea a declarat ca daca propunerea lui Ungureanu s-ar fi discutat in CSAT, ar fi aflat toata lumea si daca Victor Ponta ar fi fost anuntat de aceasta propunere, ar fi aflat si partidul.

Liviu Dragnea: in PSD nu este o stare de multumire legata de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca in PSD nu este o stare de multumire legata de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE). Deputatul PSD a mai spus ca va.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )