Libnet.ro
UNICEF

07:31

7 greseli din viata de zi cu zi care te fac sa pierzi bani

Antena3 Antena3,
7 greseli din viata de zi cu zi care te fac sa pierzi bani

Poate ca banii nu-ti aduc fericirea, insa cu siguranta ca iti pot face viata mai usoara. Tocmai de aceea este vital sa stii cum sa-ti gestionezi veniturile pentru ca altfel viata ta risca sa se complice din ce in. continuă pe Antena3

Bancpost, esti cea mai mare greseala din viata mea!

Banca anunta ca, pentru clientii cu dificultati la plata, a acordat discount-uri suplimentare de dobanda Draga Bancpost, te contactez pe aceasta cale sa-ti comunic ca esti o mare greseala. Esti cea mai mare greseala din viata mea. O greseala pe care o platesc cu varf si indesat. Cu aceste cuvinte isi incep scrisoarea Adriana si Dumitru Zamfir, clienti Bancpost cu credit in franci elvetieni CHF). Debitorii in CHF se afla intr-o situatie disperata, in conditiile in care, la peste trei luni dupa ce francul elvetian a explodat, se anunta o noua criza a CHF, pe fondul evenimentelor din Grecia.

Podul rollercoaster din Japonia care sperie orice sofer (FOTO)

Acesta este unul din cele trei poduri existente in lume care are o panta foarte pronuntata, pentru ca navele sa poata trece pe sub el, scrie Daily Mail. Podul rutier din beton, care are 11,4 metri latime, se.

Cartel Alfa acuza Guvernul de actiuni de intimidare asupra angajatilor din administratia locala care fac greva joi

Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa acuza Guvernul Ponta ca incearca, prin intermediul prefectilor din fiecare judet, sa duca o campanie de intimidare a lucratorilor din administratia publica ce intentioneaza sa participe la greva generala de joi, 30 aprilie, sau la actiunile de protest anuntate pentru luna mai. Sindicatul prezinta in acest sens o adresa a ministrului delegat pentru Dialog Social, Liviu Marian Pop, si distribuita de prefectul judetului Tulcea, in care se atrage atentia ca, in cazul in care greva este declarata nelegala, pot fi solicitate despagubiri de la participantii la protest.

Ion Cristoiu: Premierul Victor Ponta pare a fi singurul politician roman din prezent care a inteles miza cruciala reprezentata de anul electoral 2016. Considera deja ca s-a intrat in perioada electorala

Intr-un articol pe Evenimentul Zilei, jurnalistul Ion Cristoiu trece in revista evenimentele din 27 aprilie, atunci cand Victor Ponta a sarbatorit trei ani de la caderea Guvernului MRU, eveniment care a dat curs.

Nutrientii din alimente care-ti protejeaza creierul

Regimul alimentar este un factor foarte important in buna functionare a creierul pe termen lung, inclusiv la batranete, pe langa mostenirea genetica si exercitiile fizice. Desi nu exista un elixir magic care sa tine dep.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )