Libnet.ro
UNICEF

00:07

7 motive pentru care The day we die este imnul noii Revolutii

Adevărul Adevărul,
7 motive pentru care The day we die este imnul noii Revolutii

Muzica a fost mereu soundtrack-ul miscarilor de revolta al oamenilor. in versuri revolutionarii si-au sintetizat durerea, furia si sperantele. Refrenele cantecelor-manifest au devenit sloganuri si chemari la lupta, reusind de multe ori sa transceada istoria. continuă pe Adevărul

Versurile piesei The Day We Die cantata de Goodbye to Gravity in club Colectiv

Versurile piesei The Day We Die cantata de Goodbye to Gravity in club Colectiv se potrivesc perfect cu situatia in care se afla Romania in prezent si cu initiativa, fara precedent, a romanilor de a lupta impreuna pentru schimbarea in bine a sistemului politic si social din tara lor.

Delia, cover dupa The Day We Die (Goodbye to Gravity). Asculta-l aici!

Delia a realizat un cover dupa piesa The Day We Die a trupei Goodbye to Gravity, ce a concertat in clubul Colectiv. Piesa a devenit, neoficial, imnul revolutiei ce are loc in aceasta perioada pe strazile din Romania.

Colectiv: Omul pentru care Becali a donat 70.000 de euro a decedat

Sambata dimineata a incetat din viata un barbat ars in Clubul Colectiv pentru care patronul Stelei, Gigi Becali, donase 70. 000 de euro in vederea unui tratament in strainatate.

Te-ai intrebat vreodata de ce mimeaza orgasmul iubita sau sotia ta? 4 motive pentru care se prefac

Faptul ca femeile mimeaza orgasmul nu mai este de mult un subiect necunoscut pentru barbati, insa motivele din cauza carora partenerele ajung sa recurga la prefacatorie sunt inca invaluite in mister. O scriitoare aduce, insa, la lumina, cateva dintre motivele care le determina pe reprezentantele sexului frumos sa mimeze placerea in timpul sexului.

PREMIERA pentru formatia The Rolling Stones. Unde va sustine concerte

Trupa britanica The Rolling Stones a anuntat, joi, ca va sustine un turneu in America Latina, dupa o pauza de 10 ani. Formatia va concerta pentru prima data in orasele Peru, Columbia si Uruguay.

Alt motiv pentru care guvernul Ponta trebuia sa demisioneze: sase ministri au fost demnitari si studenti in acelasi timp, in orase diferite

O treime dintre membrii guvernului care tocmai si-a dat obstescul sfarsit au obtinut diplomele universitare in timp ce detineau functii importante prin administratia locala, in Parlament sau diverse ministere.

Motivul pentru care guvernul Ponta trebuia sa demisioneze: sase ministri au fost demnitari si studenti in acelasi timp, in orase diferite

O treime dintre membrii guvernului care tocmai si-a dat obstescul sfarsit au obtinut diplomele universitare in timp ce detineau functii importante prin administratia locala, in Parlament sau diverse ministere.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )