Libnet.ro
UNICEF

08:00

70% dintre companiile romanesti nu sunt pregatite pentru criza provocata de COVID 19

Antena3 Antena3,
70% dintre companiile romanesti nu sunt pregatite pentru criza provocata de COVID 19

70% dintre companiile romanesti nu sunt pregatite sa ia masuri in contextul coronavirusului. Asta in contextul in care una din cinci firme are probleme din cauza crizei generate de temutul virus. continuă pe Antena3

Vlad Mixich: Spitalele romanesti nu sunt pregatite pentru o eventuala crestere a numarului de pacienti cu coronavirus Ce masuri propune

Spitalele romanesti nu sunt in acest moment pregatite sa faca fata unei cresteri a numarului de pacienti cu Covid-19, similara celei din Italia, si e necesara urgent o crestere a capacitatii de terapie intensiva, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

Ce acte sunt necesare pentru inmatricularea autoturismului in 2020. Modificarile aduse

Daca ti-ai luat recent masina, tyrebuie sa stii ca ai 30 de zile la dispozitie sa ti-o inmatriculezi. Daca ai tot dosarul facut cum trebuie, tot ce mai trebuie s faci este sa te duci la DRPCIV Directia Regim Permise si inmatriculare a Vehiculelor) si sa-l depui acolo. Asta-i tot. Iata ce trebuie sa contina .

OMS: Peste 70% dintre persoanele infectate cu noul coronavirus in China s-au vindecat

Peste 70% din cei 80. 000 de pacienti infectati cu coronavirus in China s-au recuperat si au fost externati, precizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), potrivit CNN. Directorul general al OMS,.

TrueStoryProject: Se impune un CSAT pe plan national si un Fond European de Urgenta pentru criza economica

Coronavirus a devenit o criza globala cu implicatii individuale, societale, economice si politice scrie True Story Project, care atrage atentia asupra faptului ca CSAT ar trebui sa analizeze si sa recomande solutii pentru continerea acestei crize, cu precadere in perioada sarbatorilor pascale, dar si pe termen mediu.

Subiectele zilei: Cine sunt favoritii pentru primariile de sector. Ce fiefuri are PSD; Un cercetator care a testat cu succes un tratament pentru noul coronavirus pe 7 pacienti: Daca se dovedeste sigur, va fi folosit pentru cat mai multi

Primele termoscanere pentru depistarea simptomelor Covid-19, instalate in Aeroportul Otopeni. Primele termoscanere destinate aeroporturilor, utilizate la. Ceremoniile realitatii: Sanatatea in sicriu. Aproape o treime din populatia Romaniei merge la spital cu sufletul indoit sau, in cazul unor afectiuni grave, cu moartea la purtator.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )