Libnet.ro
UNICEF

18:15

8 griji care iti ruineaza viata si cum sa scapi de ele

Antena3 Antena3,
8 griji care iti ruineaza viata si cum sa scapi de ele

In ceea ce priveste grijile, psihologii au observat ca oamenii nu sunt foarte diferiti. In general, cu totii isi fac griji legate de finante, relatii, infatisare, sanatate, evenimente viitoare si sine. Multe. continuă pe Antena3

Imaginile care iti arata ca traim in viitor

Inca asteptam un supercomputer precum cel al lui Ironman si un hoverboard inteligent pe post de mijloc de transport, dar nu putem sa negam ca tehnologia e si in acest moment destul de avansata. Daca nu esti convins de asta, avem o serie de imagini care o sa iti aminteasca in ce era incredibila traiesti. [] Imaginile care iti arata ca traim in viitor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Privacy Badger e aplicatia care iti apara intimitatea si computerul

Dupa o lunga perioada de teste, a fost lansata oficial cea mai avansata extensie pentru a va scapa de reclame malitioase in Chrome sau Firefox cu numele Privacy Badger. in functie de cat de mult timp petreceti online, este imposibil sa nu fi observat ca ati cautat la un moment dat un termos si doua [] Privacy Badger e aplicatia care iti apara intimitatea si computerul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aplicatii pentru Summer Well 2015 care iti garanteaza un festival ca o vacanta

Summer Well 2015 debuteaza sambata, iar noi ne-am gandit sa va facem un mic playlist de aplicatii pe care sa le instalati inainte sa ajungeti la cel mai tare festival de muzica Indie al anului. Summer Well 2015 este unul dintre cele mai asteptate evenimente din acest an. Festivalul se organizeaza in Romania, multumita Orange, [] Aplicatii pentru Summer Well 2015 care iti garanteaza un festival ca o vacanta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

6 alimente care iti ajuta parul sa creasca mai repede

Fie ca vrei sa revii la o lungime adecvata dupa o tunsoare esuata, fie iti doresti plete cat mai lungi, trebuie sa stii ca podoaba ta capilara are nevoie de energie din interior pentru a creste rapid,.

Imaginile care iti redau increderea in umanitate. Au fost filmate in Romania

Seceta a scos si animalele salbatice din paduri. in cautarea unui loc in care sa se adape, un caprior s-a aventurat intr-un parc din Buzau. A gasit un helesteu si s-a apropiat sa se adape, dar a cazut in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )