Libnet.ro
UNICEF

09:15

9 dintre cele mai periculoase alimente de consumat

Antena3 Antena3,
9 dintre cele mai periculoase alimente de consumat

Ai mancat vreodata un aliment doar pentru ca ai crezut ca este sanatos, insa mai tarziu ai descoperit ca nu este deloc benefic pentru tine? Nu trebuie sa te simti rusinat daca raspunsul la intrebare a fost Da. continuă pe Antena3

Cele mai bune alimente pentru memorie

Cele mai bune alimente pentru memorie sunt, in general, cele care contin grasimi sanatoase, precum peste gras sau nucile si semintele.

Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

O alimentatie sanatoasa este vitala pentru copii ca sa dezvolte minti si trupuri sanatoase. Daca un copil invata de mic sa prefere alimente sanatoase, va avea obiceiuri sanatoase care il vor urma toata viata,.

Unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria bancilor are loc in prezent

Un atac cibernetic recent ar fi cauzat pierderi de cel putin 300 de milioane de dolari in nu mai putin de 30 de tari de pe toate continentele. Hackerii devin din ce in ce mai rabdatori, iar aceasta rabdare le este rasplatita. Un prim exemplu ar fi atacul asupra Sony, unde a fost nevoie de [].

Maitreyi si Eliade, una dintre cele mai frumoase iubiri ale lumii. Scrisoarea care va zgudui milioane de suflete: il iert pentru suferinta pe care mi8208;a provocat8208;o

Dragostea dintre Maitreyi Dasgupta si Mircea Eliade a fost una dintre cele mari iubiri ale lumii, pe cat de frumoasa, pe atat de bine studiata, de-a lungul anilor, de cercetatori. Mihaela Gligor, cercetator, organizeaza sambata, 14 februarie, la Muzeul de Arta din Cluj, un eveniment acestei povesti de iubire care a cutremurat milioane de suflete.

Maitreyi si Eliade, una dintre cele mai frumoase iubiri ale lumii. Scrisoarea care va zgudui milioane de suflete

Dragostea dintre Maitreyi Dasgupta si Mircea Eliade a fost una dintre cele mari iubiri ale lumii, pe cat de frumoasa, pe atat de bine studiata, de-a lungul anilor, de cercetatori. Mihaela Gligor, cercetator, organizeaza sambata, 14 februarie, la Muzeul de Arta din Cluj, un eveniment dedicat acestei povesti de iubire care a cutremurat milioane de suflete.

Carturesti Carusel s-a deschis. Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara (FOTO)

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lispcani, intr-o cladire istorica din centrul vechi in care a avut centrul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase nivel.

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara, deschisa pe strada Lipscani din Bucuresti

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lipscani, intr-o cladire istorica de pe Lipscani in care a avut sediul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase niveluri la are 1. 000 mp.

Top sapte cele mai ciudate reclamatii facute de severineni

Severinenii sesizeaza probleme dintre cele mai trasnite politistilor. Galagia facuta de un cocos pe balconul vecinului, locatari care tin caini in uscatoria blocului ori barbati care se masturbeaza in parcul central iata doar cateva exemple.

Serialul Friends, in varianta iraniana: cum au recreat islamistii unul dintre cele mai iubite sitcomuri

Iranul a creat, recent, propria sa versiune la serialul Friends trad. Prietenii tai) si, desi nu a primit prea multa atentie din partea criticilor occidentali, se bucura de succes in randul islamicilor, potrivit The Daily Beast.

Ziua indragostitilor, una dintre cele mai depresive sarbatori: ce spun psihologii si cum prevenim starile negative

Sarbatorile si aniversarile sunt momente fericite pentru majoritatea oamenilor, insa ele pot declansa reactii neplacute in cazul persoanelor depresive, iar simptomele se pot manifesta cu cateva saptamani inainte si pot continua mult timp dupa aceea, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )