Libnet.ro
UNICEF

22:45

A.R.D. si-a depus lista candidatilor pentru Bucuresti. Cezar Preda: Avem 40 de candidati pentru cel mai de dreapta oras al Romaniei

B1 B1,
A.R.D. si-a depus lista candidatilor pentru Bucuresti. Cezar Preda: Avem 40 de candidati pentru cel mai de dreapta oras al Romaniei

Prim vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a anuntat ca Alianta Romania Dreapta si-a depus listele candidatilor la alegerile parlamentare pentru Bucuresti. Acesta a vorbit despre candidatii care se vor lupta. continuă pe B1

Lista candidatilor ARD pentru Bucuresti. Pe cine mizeaza dreapta pentru Capitala

ARD a depus marti, la Biroul Electoral Municipal BEM), dosarele celor 40 de candidati la alegerile parlamentare pentru colegiile din Bucuresti, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda mentionand ca 75% dintre cei.

USL a depus listele candidatilor la parlamentare pentru Bucuresti: Pensionarul Voiculescu si Omul de afaceri Becali, printre competitori (FOTO)

Ecaterina Andronescu si Eugen Nicolaescu, presedintii organizatiilor PSDsi PNL de Bucuresti, au depus, luni, la Biroul Electoral Municipal dosarele cu listele candidatilor USL la alegerile parlamentare din.

USL a depus dosarele candidatilor la parlamentare pentru colegiile din Bucuresti

Liderii PSD si PNL ai filialelor din Bucuresti, Ecaterina Andronescu si Eugen Nicolaescu, au depus, luni, la Biroul Electoral Municipal BEM), dosarele celor 40 de candidati din partea USL la alegerile parlamentare.

PP-DD Dolj a depus lista cu candidati. Antonie Solomon, Gigi Netoiu si Gelu Visan, printre candidati

Organizatia judeteana a PP-DD Dolj a depus, marti, la Biroul Electoral Judetean, lista cu candidati pentru alegerile parlamentare, printre acestia aflandu-se fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, Gigi.

PP-DD Dolj a depus lista cu candidati, printre acestia: Antonie Solomon, Gigi Netoiu, Gelu ...

Organizatia judeteana a PP-DD Dolj a depus, marti, la Biroul Electoral Judetean, lista cu candidati pentru alegerile parlamentare, printre acestia aflandu-se fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, Gigi Netoiu si Gelu Visan, fost membru PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX. Candidatii PP-DD Dolj pentru Senat sunt: Antonie Solomon in Colegiul 1, Gheorghe Preotu - Colegiul 2, Ionitoiu Grigorie - Colegiul 3, Maria Schutz -Colegiul 4 si Adrian Stoica - Colegiul 5. Pentru Camera .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )