Libnet.ro
UNICEF

05:00

USL a depus listele candidatilor la parlamentare pentru Bucuresti: Pensionarul Voiculescu si Omul de afaceri Becali, printre competitori (FOTO)

B1 B1,
USL a depus listele candidatilor la parlamentare pentru Bucuresti: Pensionarul Voiculescu si Omul de afaceri Becali, printre competitori (FOTO)

Ecaterina Andronescu si Eugen Nicolaescu, presedintii organizatiilor PSDsi PNL de Bucuresti, au depus, luni, la Biroul Electoral Municipal dosarele cu listele candidatilor USL la alegerile parlamentare din. continuă pe B1

USL a depus dosarele candidatilor la parlamentare pentru colegiile din Bucuresti

Liderii PSD si PNL ai filialelor din Bucuresti, Ecaterina Andronescu si Eugen Nicolaescu, au depus, luni, la Biroul Electoral Municipal BEM), dosarele celor 40 de candidati din partea USL la alegerile parlamentare.

Dosarele candidatilor ARD pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse marti, la ora 14.00.

Dosarele candidatilor ARD la parlamentare pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse la BEM, marti, in jurul orei 14. 00, printre cei propusi numarandu-se Gheorghe Udriste, care ar urma sa candideze in colegiul de deputat din Sectorul 6 unde, din partea USL, va participa in alegeri George Becali, potrivit Mediafax. Lista candidatilor ARD Bucuresti pentru alegerile parlamentare va fi depusa marti, in jurul orei 14. 00, la Biroul Electoral Muncipal, candidatii urmand sa se intalneasca la sediul .

USL: Vom castiga toate colegiile din Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si seful PSD, Victor Ponta, se arata increzatori in ceea ce priveste rezultatul alegerilor parlamentare din Capitala, informeaza sursele de presa. Cei doi sunt de parere ca USL, alianta pe care o reprezinta, va castiga toate colegiile din Bucuresti.

USL: Vom castiga toate colegiile din Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si seful PSD, Victor Ponta, se arata increzatori in ceea ce priveste rezultatul alegerilor parlamentare din Capitala. Cei doi sunt de parere ca USL, alianta pe care o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )