Libnet.ro
UNICEF

14:30

Lista candidatilor ARD pentru Bucuresti. Pe cine mizeaza dreapta pentru Capitala

Antena3 Antena3,
Lista candidatilor ARD pentru Bucuresti. Pe cine mizeaza dreapta pentru Capitala

ARD a depus marti, la Biroul Electoral Municipal BEM), dosarele celor 40 de candidati la alegerile parlamentare pentru colegiile din Bucuresti, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda mentionand ca 75% dintre cei. continuă pe Antena3

Dosarele candidatilor ARD pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse marti, la ora 14.00.

Dosarele candidatilor ARD la parlamentare pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse la BEM, marti, in jurul orei 14. 00, printre cei propusi numarandu-se Gheorghe Udriste, care ar urma sa candideze in colegiul de deputat din Sectorul 6 unde, din partea USL, va participa in alegeri George Becali, potrivit Mediafax. Lista candidatilor ARD Bucuresti pentru alegerile parlamentare va fi depusa marti, in jurul orei 14. 00, la Biroul Electoral Muncipal, candidatii urmand sa se intalneasca la sediul .

Dosarele candidatilor ARD pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse marti

Dosarele candidatilor ARD la parlamentare pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse la BEM, marti, in jurul orei 14:00, printre cei propusi numarandu-se Gheorghe Udriste care ar urma sa candideze in colegiul de deputat din Sectorul 6 unde, din partea USL, va participa George Becali.

A.R.D. si-a depus lista candidatilor pentru Bucuresti. Cezar Preda: Avem 40 de candidati pentru cel mai de dreapta oras al Romaniei

Prim vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a anuntat ca Alianta Romania Dreapta si-a depus listele candidatilor la alegerile parlamentare pentru Bucuresti. Acesta a vorbit despre candidatii care se vor lupta.

Alegerile parlamentare in Ucraina, un test pentru democratie. Rusia mizeaza pe victoria partidului de guvernamant

Ucrainienii sunt chemati duminica la urne pentru a alege un nou parlament, favoritul cursei electorale fiind partidul de guvernamant, urmat de formatiunea fostului premier Iulia Timosenko si de cea a celebrului boxeur Vitali Kliciko. Alegerile legislative sunt urmarite indeaproape de Occident din cauza temerilor de fraudare. Potrivit AFP, Rusia urmareste indeproape alegerile din Ucraina, mizand pe victoria partidului presedintelui Victor Ianukovici, favorabil apararii intereselor Moscovei in republica fost-sovietica.

Microsoft are 20 de joburi disponibile pentru Bucuresti si Timisoara. Recruteaza si pentru SUA, Marea Britanie si Danemarca

Microsoft, cel mai mare producator de software din lume, cu circa 400 de angajati in Romania, recruteaza in aceasta perioada 20 de oameni pentru centrele din Bucuresti si Timisoara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )