Libnet.ro
UNICEF

17:15

Accident de autocar in Germania: Doi romani si noua moldoveni, raniti

România Liberă România Liberă,
Accident de autocar in Germania: Doi romani si noua moldoveni, raniti

11 persoane au fost ranite, trei dintre ele fiind in stare grava, dupa ce un autocar inregistrat in Romania s-a rasturnat, duminica, in localitatea Feucht, din Germania, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. continuă pe România Liberă

MAE: Doi romani si noua cetateni ai Republicii Moldova au fost raniti in accidentul de autocar din Germania

05: Doi dintre cei 11 pasageri ai autocarului care s-a rasturnat, duminica dimineata, in Germania sunt romani, restul fiind cetateni ai Republicii Moldova, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe.

UPDATE Accident grav al unui autocar romanesc in Germania/ MAE: Doi pasageri sunt cetateni romani, noua moldoveni

Un autocar din Romania a fost implicat intr-un grav accident produs la Feucht Roth), nu departe de Nurnberg. Duminica, in jurul orei 4. 30, autocarul care se inscrisese de pe autostrada A73 catre A9 in directia Berlin a derapat intr-o curba si s-a rasturnat. Politia considera soseaua umeda si viteza excesiva drept posibile cauze ale accidentului. UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca doi dintre cei 11 pasageri ai autocarului care s-a rasturnat duminica dimineata in Germania sunt romani, restul fiind cetateni ai Republicii Moldova.

Doi romani, acuzati ca au UCIS un stilist cunoscut din Italia

Doi romani sunt in arest in Italia, acuzati de crima. Victima lor este un celebru stilist al vedetelor din Peninsula, cunoscut si pentru colaborarea la pelicule de mare succes la Hollywood, precum Misiunea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )