Libnet.ro
UNICEF

21:45

Accident cumplit pe Podul Baneasa. Cel putin un mort, traficul a fost deviat

Antena3 Antena3,
Accident cumplit pe Podul Baneasa. Cel putin un mort, traficul a fost deviat

Traficul rutier a fost deviat joi seara pe ambele sensuri in zona Ikea Baneasa, circulatia fiind permisa pe sub Pasajul Baneasa, din cauza unui accident grav produs intre un autoturism si o. continuă pe Antena3

Un motociclist a murit in urma unui accident rutier pe podul Baneasa din Capitala. Traficul este deviat

Un motociclist a murit in urma unui accident rutier care a avut loc joi seara pe podul Baneasa, in zona magazinului Ikea, traficul fiind deviat pe ambele sensuri, anunta Brigada Rutiera a Capitalei, informeaza News. ro.

Accident grav pe Podul Baneasa din Capitala! Un motociclist ar fi decedat

Accident ingrozitorpe Podul Baneasa din Capitala, in zona magazinului Ikea. in accident au fost implicate o motocicleta si un autoturism, a anuntat Ovidiu Munteanu, purtator de.

Accident cumplit pe Podul Baneasa. Motociclist mort, traficul a fost deviat

Un motociclist a decedat joi seara in urma unui accident rutier care s-a produs in zona Podului Baneasa, a anuntat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a capitalei, Ovidiu.

Furtuna puternica in apropiere de Venetia. Cel putin patru turisti au fost raniti - VIDEO

O furtuna puternica a avut loc joi dupa-amiaza in nord-estul Italiei, in apropierea orasului Venetia, in zona litoralului Marii Adriatice, cel putin patru persoane fiind ranite, relateaza.

Atac cu bomba in orasul pakistanez Lahore / Cel putin 22 de oameni raniti

In urma unui atac cu bomba care a avut loc luni in estul Pakistanului, in orasul Lahore, cel putin 22 de persoane au fost ranite, potrivit unui membru al guvernului, noteaza Reuters.

Guvernul dubleaza contributia institutiilor publice si ale tuturor firmelor cu peste 50 de salariati care nu angajeaza persoane cu handicap in cuantum de cel putin 4%

Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private cu mai mult de 50 de salariati au obligatia sa incadreze in munca persoane cu handicap intr-un procent de cel putin 4% din numarul total de angajati, potrivit OUG 60/2017, recent publicata de Guvern. Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care nu se supun noii Ordonante vor plati lunar catre bugetul de stat o suma reprezentand salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata inmultit cu numarul de locuri de munca in care nu au angajat persoane cu handicap. Anterior aceasta obligatie a fost la nivelul de 50% din salariu minim brut garantat in plata. Vezi aici actul normativ.

ONU: Cel putin 29 de adolescenti imigranti au fost inecati intentionat de catre traficanti de persoane, in Yemen

Cel putin 29 de imigranti adolescenti au fost inecati in mod deliberat de catre persoane ce traficau fiinte umane in Yemen.

Cel putin 40 de persoane, printre care 10 copii, au fost evacuti in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Barlad

Cel putin 40 de persoane, printre care 10 copii, au fost evacuati dintr-un bloc de garsoniere din Barlad, dupa ce la una dintre locuinte a izbucnit un incendiu. Incidentul a pornit de o lumanare lasata.

Bilantul seismului din China a ajuns la cel putin 13 morti si 175 de raniti

Bilantul seismului de ieri, din provincia Sichuan, aflata in sud-vestul Chinei, a crescut la cel putin 13 morti, in timp ce 175 de oameni au fost raniti, potrivit BBC News. Autoritatile au avertizat ca bilantul ar putea creste in continuare.

Cel putin 31 de pescari au fost ucisi in Nigeria de gruparea jihadista Boko Haram

Cel putin 31 de pescari au fost ucisi de gruparea jihadista Boko Haram, pe malurile nigeriene ale lacului Ciad, s-a aflat luni seara din surse locale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )