Libnet.ro
UNICEF

22:15

Bilantul seismului din China a ajuns la cel putin 13 morti si 175 de raniti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bilantul seismului din China a ajuns la cel putin 13 morti si 175 de raniti

Bilantul seismului de ieri, din provincia Sichuan, aflata in sud-vestul Chinei, a crescut la cel putin 13 morti, in timp ce 175 de oameni au fost raniti, potrivit BBC News. Autoritatile au avertizat ca bilantul ar putea creste in continuare. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 15 pompieri au fost arestati dupa ce au provocat incendii pentru indemnizatie

Cel putin 15 pompieri voluntari, suspectati ca ar fi aprins incendii pentru a primi indemnizatiile de interventie, au fost arestati in Sicilia. Pompierii au provocat incendiisi au simulat apeluri.

FOTO+VIDEO. Bilantul cutremurului devastator din China: 19 oameni au murit, alti 247 sunt raniti

27: 19 oameni au murit, iar alti 247 sunt raniti, in urma cutremurului din Sichuan, transmite Reuters. Cel putin sase morti sunt turisti.

Accident in lant pe autostrada A2: Cel putin o persoana a fost ranita, dupa ce patru masini s-au ciocnit. Traficul a revenit la normal

Cel putin o persoana a fost ranita, dupa ce patru masini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui, iar traficul pe sensul catre Bucuresti a fost oprit, la kilometrul 13, in dreptul localitatii Glina, informeaza Centrul Infotrafic.

Accident in lant pe autostrada A2: Cel putin o persoana a fost ranita, dupa ce patru masini s-au ciocnit. Traficul este deviat pe A2, pe sensul spre Bucuresti

Cel putin o persoana a fost ranita, dupa ce patru masini s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui, iar traficul pe sensul catre Bucuresti a fost oprit, la kilometrul 13, in dreptul localitatii Glina, informeaza Centrul Infotrafic.

Atac cu bomba in orasul pakistanez Lahore / Cel putin 22 de oameni raniti

In urma unui atac cu bomba care a avut loc luni in estul Pakistanului, in orasul Lahore, cel putin 22 de persoane au fost ranite, potrivit unui membru al guvernului, noteaza Reuters.

Cel putin 31 de pescari au fost ucisi in Nigeria de gruparea jihadista Boko Haram

Cel putin 31 de pescari au fost ucisi de gruparea jihadista Boko Haram, pe malurile nigeriene ale lacului Ciad, s-a aflat luni seara din surse locale.

Cel putin 22 de oameni au fost raniti, in urma unui atac cu bomba - VIDEO

Cel putin 22 de persoane au fost ranite in urma unui atac cu bomba. Incidentul a avut loc in estul Pakistanului, in orasul Lahore, potrivit Times of India. Atacul cu bomba a avut loc.

Cel putin 34 de oameni au fost raniti, in urma unui atac cu bomba - VIDEO

Cel putin 34de persoane au fost ranite in urma unui atac cu bomba. Incidentul a avut loc in estul Pakistanului, in orasul Lahore, potrivit Times of India. Atacul cu bomba a avut.

Atac cu bomba in Pakistan. Cel putin 22 de oameni au fost raniti

Cel putin 22 de persoane au fost ranite in urma unui atac cu bomba care s-a desfasurat luni in estul Pakistanului, in orasul Lahore, a anuntat un membru al Guvernului. Pana la acest mom.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: La Cantacuzino vor putea fi produse vaccinuri peste cel putin doi ani

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Cristian Grasu, a anuntat luni ca se ia in calcul productia de vaccinuri BCG antituberculoza) peste cel putin doi ani, urmand cele antigripale. El a adaugat ca, pana la sfarsitul anului, se va deschide la Institutul Cantacuzino o linie de fiolaj.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )