Libnet.ro
UNICEF

01:05

ACCIDENT cumplit in Romania! Sunt mai mult victime! Bilant de ULTIMA ORA

B1 B1,
ACCIDENT cumplit in Romania! Sunt mai mult victime! Bilant de ULTIMA ORA

Un grav accident rutier a avut loc duminica in localitatea Caracal, judetul Olt. Doua masini s-au ciocnit iar in urma impactului au fost ranite cinci persoane, intre care trei. continuă pe B1

Accident grav in Capitala cu opt masini: sunt mai multe victime

Un accident de amploare a avut in Bucuresti, la intersectia Bulevardului Iuliu Maniu cu Strada Valea Lunga. in accidentul rutier au fost implicate 3 autovehicule in miscare, dar au fost lovite si alte 5 masini.

GRAV ACCIDENT pe autostrada. Sunt ZECI de victime!

10 oameni au murit si 30 au fost raniti intr-un grav accident produs pe o autostrada din Mexic, informeaza mexiconewsdaily. com. Un TIR incarcat cu produse de curatenie a intrat cu viteza in masinile.

Mihai Sora: Astept ziua in care mort pentru tara sau mort pentru Romania vor fi mai mult decat niste expresii

Filosoful Mihai Sora subliniaza, la centenarul sfarsitului Primului Razboi Mondial, ca memoria colectiva romaneasca mai are inca de invatat cum sa-si cinsteasca eroii si spune ca asteapta inca ziua in care mort pentru tara sau mort pentru Romania vor fi mai mult decat niste expresii, vor deveni vibratia interioara a celor ce pronunta aceste cuvinte.

ACCIDENT cumplit in Romania! S-au facut ZOB! Bilantul complet al victimelor

Un accident grav s-a produs joi in localitatea Calimanesti! Trei persoane au fost ranite, una dintre victime fiind incarcerata, dupa ce o autoutilitara s-a ciocnit frontal cu un autoturism. Politistii.

Mihai Sora: Astept ziua in care mort pentru tara sau mort pentru Romania vor fi mai mult decat niste expresii (FOTO)

Memoria colectiva romaneasca mai are inca de invatat, sustine Mihai Sora, la centenarul sfarsitului Primului Razboi Mondial. Filosoful a mai scris ca asteapta inca ziua in care mort pentru.

ACCIDENT TERIBIL pe autostrada. Sunt ZECI de victime!

10 oameni au murit si 30 au fost raniti intr-un grav accident produs pe o autostrada din Mexic, informeaza mexiconewsdaily. com. Un TIR incarcat cu produse de curatenie a intrat cu viteza in masinile.

Despre cercetare (3) Cti cercetatori sunt in Romnia si unde publica ei? Sunt foarte putini si publica mai mult n reviste romnesti

Pentru a putea emite o opinie pertinenta asupra starii cercetarii in Romania ar trebui sa ne uitam in bazele de date care sunt accesibile pentru oricine este dispus sa piarda un pic de timp pentru a le consulta si pentru a vedea care este pozitia Romaniei in raport cu alte tari din zona. Prima intrebare este: Cati cercetatori avem in realitate in Romania? Raspunsul, foarte trist, il gasiti in tabelul de mai jos pentru perioada 2016-2018.

Companiile cu initiative de responsabilitate sociala sunt mai rentabile

Firmele care se remarca prin initiative de responsabilitate sociala au un randament al capitalurilor proprii cu 7% mai mare decat celelalte companii, arata un studiu realizat de Goldman Sachs pentru emitentii din indicele Russell 1000, a declarat sambata Mihai Nichisoiu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )