Libnet.ro
UNICEF

15:15

Accident grav in apropiere de Parcul Industrial Ploiesti. Cinci persoane au murit

România Liberă România Liberă,
Accident grav in apropiere de Parcul Industrial Ploiesti. Cinci persoane au murit

Cinci persoane au murit, vineri dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc pe Drumul National 72, in apropiere de Parcul Industrial Ploiesti. continuă pe România Liberă

Accident in Bucuresti! Sase masini au fost implicate: cinci persoane au fost ranite

Un accident in care au fost implicate sase autoturisme a avut loc, miercuri seara, pe Calea Vacaresti din Capitala, informeaza Brigada Rutiera. Potrivit sursei citate, cinci persoane au suferit rani.

Tragedie in Ploiesti! 5 persoane au murit, intr-un accident rutier violent (VIDEO)

Tragedie in apropierea parcului industrial Ploiesti. 5 tineri si-au pierdut viata dupa ce un autoturism s-a izbit de un tir. Victimele aveau varste cuprinse intre 25 si 35 de ani. Cei cinci se.

Nou ATAC in Germania: Un barbat a ranit cu un cutit cinci persoane pe strada. O femeie este grav ranita (VIDEO)

Un barbat a ranit cu un cutit, luni seara, cinci persoane la Magdebourg, in nord-estul Germaniei. Individul a atacat diverse persoane de pe strada, iar o femeie a fost grav ranita, in apropiere de.

Accident grav pe DN 1: O persoana a murit, iar alte 3 sunt in stare grava

Un accident grav s-a produs, vineri dupa amiaza, pe DN1, in zona localitatii prahovene Floresti, potrivit observatorulph. ro. O cisterna care transporta bitum aiesit de pe un drum secundar si a intrat pe.

Un barbat a ranit cu un cutit cinci persoane pe strada

Un barbat inarmat cu un cutit a agresat si ranit aseara cinci persoane la Magdebourg, in apropierea orasului german Leipzig, transmit site-urile publicatiilor Le Figaro si La Derniere Heure.

Accident rutier grav in apropiere de Baile Herculane. Trei persoane au murit, alte doua au fost ranite

Trei persoane cu varste cuprinse intre 15 si 27 de ani au murit, marti, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 6, in apropiere de Baile Herculane, dupa ce soferul unei masini a intrat pe contrasens si s-a lovit de un microbuz. Totodata, alte doua persoane au fost ranite.

Accident grav pe DN1, intre Azuga si Busteni

O persoana a murit si alte cateva au fost ranite, in noaptea de miercuri spre joi, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, in dreptul statiunilor prahovene Azuga si Busteni, dupa ce o camioneta a intrat spre contrasens si s-a ciocnit cu un autovehicul in care se aflau noua persoane.

Accident grav de circulatie in judetul Iasi: O persoana a decedat si 5 sunt ranite (FOTO)

Un grav accident rutier s-a produs in comuna ieseana Ciohorani. Trei autoturisme marca Ford, VW si un Logan al operatorului ApaVital, au fost implicate intr-un accident rutier grav pe drumul european E 85.

Accident grav in Bucuresti. Circulatia e blocata

Circulatia rutiera este blocata pe bulevardul Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, o persoana fiind ranita usor, transmite.

Accident grav in Capitala: Un sofer ar fi incercat sa evite un pieton care traversa NEREGULAMENTAR (FOTO)

O femeie a fost ranita intr-un accident pe bulevardul Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei, unde au fost implicate trei masini. Soferul care se face vinovat de accident le-a declarat politistilor ca a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )