Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tragedie in Ploiesti! 5 persoane au murit, intr-un accident rutier violent (VIDEO)

B1 B1,
Tragedie in Ploiesti! 5 persoane au murit, intr-un accident rutier violent (VIDEO)

Tragedie in apropierea parcului industrial Ploiesti. 5 tineri si-au pierdut viata dupa ce un autoturism s-a izbit de un tir. Victimele aveau varste cuprinse intre 25 si 35 de ani. Cei cinci se. continuă pe B1

Impact devastator in Vrancea! Doua persoane au murit intr-un accident rutier violent (VIDEO)

Un accident violent a avut loc in Vrancea, in urma careia un barbat de 32 de ani si un altul de 49 de ani au murit dupa impactul violent intre doua masini. 3 persoane au ajuns la spitalul din.

Trei tineri au murit intr-un accident groaznic

Trei tineri cu varste cuprinse intre 15 si 27 de ani au murit, iar alte doua persoane au fost ranite, marti, pe DN 6, in apropiere de Baile Herculane, dupa ce soferul unui autoturism a patruns.

Doi tineri au murit intr-un accident pe autostrada Sibiu - Orastie, intr-o zona unde soseaua este iNCHISA

Doi tineri au murit in urma unui accident rutier inregistrat joi in judetul Sibiu, pe noua autostrada.

Accident grav in apropiere de Parcul Industrial Ploiesti. Cinci persoane au murit

Cinci persoane au murit, vineri dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc pe Drumul National 72, in apropiere de Parcul Industrial Ploiesti.

Copilul unui politician american a murit pe un tobogan cu apa. Dispovitivul, mai inalt decat Cascada Niagara

Un baiat de 10 ani a murit duminica intr-un accident survenit pe cel mai inalt tobogan acvatic din lume, intr-un parc de atractii din Kansas, Statele Unite. Politia a demarat o ancheta, relateaza.

Un mort si mai multi raniti, intr-un accident pe DN1, intre Azuga si Busteni, dupa ce o camioneta s-a ciocnit cu alta masina

O persoana a murit si mai multe au fost ranite intr-un accident petrecut, miercuri noapte, pe DN1, in dreptul statiunilor prahovene Azuga si Busteni, dupa ce o camioneta care se indrepta spre Brasov a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autovehicul in care se aflau noua persoane, traficul in zona fiind rrestrictionat.

Stare de urgenta in Macedonia. 22 de persoane au murit intr-o singura noapte!

Douazeci si doua de persoane si-au pierdut viata din cauza unor furtuni puternice care au facut ravagii in capitala Macedoniei, Skopje, in noaptea de sambata spre duminica, si un bebelus este.

Un autocar plin cu copii a fost implicat intr-un accident

Un autocar in care se aflau 50 de copii din Ucraina a fost implicat intr-un accident, pe DN2, in judetul Vrancea, potrivit unor surse din presa.

Autocar plin cu 50 de copii, implicat intr-un accident in Vrancea

Un autocar in care se aflau 50 de copii din Ucraina a fost implicat intr-un accident, pe DN2, in judetul Vrancea. La iesire din localitatea Garoafa, soferul autocarului a pierdut controlul.

Vrancea: Autocar cu 42 de copii din Ucraina implicat intr-un accident pe E 85

Un autocar cu 42 de copii din Ucraina a fost implicat intr-un accident rutier pe E85, in judetul Vrancea. in autocar se mai aflau 16 insotitori si trei soferi. Autocarul a derapat si a ies.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )