Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in Bacau. in urma impactului doua persoane au decedat, iar alte doua sunt grav ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in Bacau. in urma impactului doua persoane au decedat, iar alte doua sunt grav ranite

Un accident mortal s-a petrecut in judetul Bacau, dupa ce o masina s-a rasturnat pe marginea unei rape. in urma impactului doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite. continuă pe Antena3

Un autocar cu 30 de persoane a fost implicat intr-un accident grav. in urma impactului cinci persoane au fost ranite, printre care un copil de un an

Un accident grav a avut loc luni dimineata, pe DN 6, in localitatea Ghimpati. Incidentul rutier s-a produs intre un autoturism si un autocar, in care se aflau 30 de pasageri. in urma.

Un elicopter militar s-a prabusit. in urma impactului pilotul a decedat, iar copilotul este grav ranit

Un elicopter Apache israelian s-a prabusit luni seara in timpul unui antrenament militar in sudul Israelului, intr-un accident soldat cu moartea pilotului si ranirea grava a copilotului, a.

Accident GRAV: Sase persoane au ajuns la spital (FOTO)

Accident grav in comuna Baia, din judetul Tulcea. Un autoturismsi un microbuz au fost implicate, sase persoane fiind ranite in urma impactului. in timpul manevrei de depasire,.

Accident teribil in Bacau! Doua persoane, care s-au urcat intr-un taxi, au avut un sfarsit tragic

Accident ingrozitor in Bacau! Doua persoane, un barbat si o femeie, si-au pierdut viata dupa ce s-au urcat intr-un taxi. Acestia au facut accident din cauza unei tinere in varsta.

Accident grav pe autostrada A4. Trei victime, dupa un impact violent cu un TIR

Trei persoane au fost grav ranite, marti seara, in urma unui grav accident produs pe autostrada A4, potrivit ziuaconstanta. ro. Incidentul a avut loc la iesirea de pe Autostrada A4, la intersectia cu drumul.

Accident grav in Caras-Severin. O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite. Traficul rutier, blocat

O persoana a murit si alte doua au fost ranite usor, intr-un accident rutier petrecut, luni dupa-amiaza, intre localitatile Carasova si Nermet, traficul rutier fiind blocat in zona, pe DN 58.

Accident grav pe Valea Oltului. Trei oameni au murit dupa impactul violent dintre un TIR si o autoutilitara

Circulatia rutiera este blocata, luni dimineata, pe DN 7, in judetul Valcea, din cauza unui accident rutier, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Traficul pe DN 7 Brezoi -.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )