Libnet.ro
UNICEF

08:45

Accident grav la Mehedinti. Sase victime, printre care doi copii, au ajuns de urgenta la spital

Antena3 Antena3,
Accident grav la Mehedinti. Sase victime, printre care doi copii, au ajuns de urgenta la spital

Sase persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital in urma unui accident rutier petrecut, vineri, pe DN 56B, in localitatea Hinova, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru. continuă pe Antena3

Adversarii vaccinurilor. Dragnea, alaturi de Olivia Steer si sotul lui Clotilde Armand, refuza vaccinarea obligatorie. Romania e in plina epidemie de rujeola, cu 23 de victime - printre care si bebelusi

Liviu Dragnea a intrat joi in randul celor care refuza vaccinarea obligatorie a copiilor, spunand ca are mari rezerve fata de legea promovata chiar de ministrul PSD al Sanatatii, Florian Bodog. In plina epidemie de rujeola, cu 23 de victime, printre care si bebelusi de cateva luni, Dragnea se alatura unor personaje extrem de controversate, precum fosta vedeta TV Olivia Steer si matematicianul Sergiu Moroianu, sotul liderului USR Clotilde Armand.

Accident grav in Constanta: Cinci persoane au fost ranite (VIDEO)

Un accident grav a avut loc in judetul Constanta, dupa ce o masina s-a lovit de un TIR. Cinci persoane, printre care un copil de 2 ani, au fost ranite, potrivit Stirilorprotv. La fata locului au.

Accident GRAV in Dambovita: 8 VICTIME

Grav accident rutier, joi, pe DN71 Bucuresti si Targoviste, in localitatea damboviteana Ilfoveni. Opt persoane au ajuns la spital, dupa ce un sofer nu a acordat prioritate. 'Un.

Accident grav in Dolj: Trei persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism a fost lovit in plin de un TIR

Trei persoane au fost ranite, vineri seara, in urma impactului dintre un autoturism si un TIR, pe Drumul National 6, in localitatea Cosoveni, judetul Dolj, pentru salvarea uneia dintre victime fiind.

Accident grav pe DN 71. Opt persoane au ajuns la spital dupa ciocnirea a trei autoturisme

Opt persoane au ajuns la spital dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier produs pe DN 71, in dreptul localitatii dambovitene Cazaci. Potrivit Politiei, este vorba de o neacordare de prioritate. in eveniment au fost implicate trei masini.

VIDEO Accident grav, langa Buzau, soldat cu moartea unei tinere si ranirea fiicei sale de sapte ani

Mama si fiica, implicate intr-un grav accident rutier, din care numai copilul a scapat cu viata. Soferita de 35 de ani a pierdut controlul volanului intr-o curba usoara si a nimerit intr-un copac. Locul este marcat cu o troita si cateva cruci, dovada ca a luat multe vieti pana acum.

Federatia de Alpinism, despre tragedia din Masivul Retezat, in care doi copii si-au pierdut viata: Accidentele pot aparea chiar si in cazul celor mai experimentati practicanti

Chiar si cei mai experimentati alpinisti pot pica victimele accidentelor din zna montana, se arata intr-un comunicat comun de presa al Federatiei Romane de Alpinism si Escalada FRAE), al Asociatiilor Profesionale de Ghizi Montani AGMR si SGLM), al Clubului Alpin Roman CAR) si al Clubului Sportiv Vertical Sport. Precizarea vine dupa ce doi copii alpinisti au murit, sambata dupa-amiaza, intr-o avalansa in Masivul Retezat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )