Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in Constanta: Cinci persoane au fost ranite (VIDEO)

B1 B1,
Accident grav in Constanta: Cinci persoane au fost ranite (VIDEO)

Un accident grav a avut loc in judetul Constanta, dupa ce o masina s-a lovit de un TIR. Cinci persoane, printre care un copil de 2 ani, au fost ranite, potrivit Stirilorprotv. La fata locului au. continuă pe B1

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident pe soseaua de centura Alba-Iulia

Cinci persoane au fost ranite in urma impactului dintre doua autoturisme, pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia, potrivit Mediafax. Politistii au stabilit ca unul dintre soferi nu a acordat prioritate.

Accident in lant in care au fost implicate noua masini pe DE 70. Doua persoane au fost ranite

Accident in lant in care au fost implicate noua autoturisme pe DE 70 intre Craiova si Filiasi. Doua persoane au fost ranite, iar oamenii legii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident GRAV pe DN65, in judetul Olt: Cinci persoane si-au pierdut viata, printre acestea si doi copii (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Cinci persoane si-au pierdut viata in accidentul din judetul Olt, printre victime aflandu-se si doi copii de 5 si 6 ani. Un grav accident rutier a avut loc in zona Padurea.

Accident grav pe DN 71. Opt persoane au ajuns la spital dupa ciocnirea a trei autoturisme

Opt persoane au ajuns la spital dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier produs pe DN 71, in dreptul localitatii dambovitene Cazaci. Potrivit Politiei, este vorba de o neacordare de prioritate. in eveniment au fost implicate trei masini.

Accident grav in Olt. Cinci morti. Doua masini au ajuns sub un tir

Un accident extrem de grav a avut loc in localitatea Bobicesti, judetul Olt. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs pe DN65. in urma accidentului, o femeie a decedat, iar cinci victime,.

O retea de pedofilie a fost destructurata la Sankt Petersburg. Cinci persoane au abuzat sexual minori timp de ani de zile

O retea de pedofilie a fost destructurata la Sankt Petersburg, unde politia a arestat cinci persoane cu legaturi intr-un orfelinat si acuzate ca au abuzat sexual minori timp de ani de zile, au anuntat.

Spaima spagarilor. Un agent dintr-un sat iesean a denuntat cinci persoane diferite care au vrut sa-i dea mita

Un politist din comuna Letcani, judetul Iasi, e aproape de a stabili un nou record: e denuntat cinci persoane diferite care au vrut sa ii ofere spaga.

Clipul piesei de la Eurovision a fost lansat VIDEO

Clipul piesei de la Eurovision a fost lansat. Iata cum arata productia cu care Romania participa la concursul muzical european de luna viitoare de la Kiev.

Accident rutier cumplit pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia. Mai multe victime

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier, pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia. Politistii au stabilit ca unul dintre soferi nu a acordat prioritate, transmite corespondentul.

Accident grav in Olt. Patru morti. Doua masini au ajuns sub un tir

Un accident extrem de grav a avut loc in localitatea Bobicesti, judetul Olt. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs pe DN65. in urma accidentului, o femeie a decedat, iar cinci victime,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )