Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe partia de schi de la Sinaia. Copil de 10 ani, luat cu elicopterul SMURD

Antena3 Antena3,
Accident grav pe partia de schi de la Sinaia. Copil de 10 ani, luat cu elicopterul SMURD

Un copil de 10 ani din Bucuresti a suferit joi un grav accident pe partia de schi din Sinaia, el fiind transportat de urgenta cu un elicopter SMURD la un spital in Capitala. continuă pe Antena3

Un copil de 10 ani, luat cu elicopterul SMURD si adus in Capitala, dupa ce a fost lovit la coloana pe partia de la Sinaia

Un copil de 10 ani a fost lovit grav la coloana vertebrala de un turist care se dadea cu snowboardul pe partia de schi de la Sinaia. Barbatul care l-ar fi accidentat este cautat de politisti, pentru ca a fugit dupa incident, relateaza Digi24. Copilul a fost transportat de urgenta cu elicopterul SMURD la un spital din Capitala, scrie Agerpres.

Copil de 10 ani accidentat grav pe o partie din Sinaia. Ce s-a intamplat cu schiorul care l-a lovit

Un copil de 10 ani a fost ranit grav, joi dupa-amiaza, in timp ce se afla, impreuna cu tatal sau, pe partia Varianta, din statiunea prahoveana Sinaia, situata intre Cota 1400 si Cota 2000. Baiatul a fost lovit accidental de un schior.

Un copil a fost preluat de un elicopter SMURD direct de pe partia din Sinaia. Micutul a suferit un traumatism la coloana si a fost dus de urgenta in Capitala

Un copil de 10 ani din Bucuresti a suferit joi un grav accident pe partia de schi din Sinaia, el fiind transportat de urgenta cu un elicopter SMURD la un spital in Capitala, transmite Agerpres. Daniel Banu,.

O fetita de 10 ani a murit dupa ce ar fi luat un analgezic, din cauza unor dureri de cap

O fata de 10 ani, din judetul Dambovita, a fost gasita inconstienta in casa, miercuri, de catre parintii ei. Ea a fost transportata la spitalul din Gaesti, unde, din nefericire, ea a murit.

Accident grav pe Calea Plevnei din Bucuresti: 21 de persoane implicate

Un grav accident de circulatie s-a produs joi seara, in jurul orei 20. 00, pe Calea Plevnei din Bucuresti, in coliziune fiind implicate 5 autovehicule in care se aflau 21 de persoane. Dintre acestea, 6 au avut nevoie de ingrijiri si au fost transportate la spital.

Accident grav in Timis. Un barbat a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat

Accident grav in Timis, joi la pranz. Un barbat a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara carosabilului.

O mai stii pe Raluca de la Angels? Cum a aparut in public, dupa 10 ani de absenta

Ti-o mai amintesti pe Raluca, din trupa Angels? De curand fosta componenta a trupei de fete ce facea furori in anii 2000. Au trecut mai bine de zece ani de cand aceasta nu si-a mai facut aparitia in lumina reflectoarelor si a preferat sa puna mai mult accentul pe viata personala. De curand, Raluca Blejusca .

O fetita de 10 ani din Dambovita a murit dupa ce a luat un analgezic

O copila de 10 ani din comuna Crangurile-Patroaia, Dambovita, a fost gasita inconstienta in casa, miercuri, de parinti. Se pare ca fetita luase un calmant pentru ca o durea capul.

Politistii cauta barbatul care a accidentat grav un baiat de 10 ani pe partia de schi din Sinaia

Politistii desfasoara activitati pentru identificarea persoanei care a accidentat joi un copil pe partia de schi din Sinaia si care a fost transportat de urgenta cu un elicopter SMURD la un spital in Capitala.

Lionel Messi, cel mai bun marcator in ultimii 10 ani Cine mai face parte din TOP 10

Atacantul Lionel Messi FC Barcelona) este golgheterul perioadei 2010-2019 din cele mai bune 10 ligi ale lumii, conform unui studiu realizat de portalul specializat Transfermakt, conform caruia argentinianul a marcat 522 de goluri in 521 de meciuri, singurul fotbalist care are mai multe reusite decat jocuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )