Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un copil de 10 ani, luat cu elicopterul SMURD si adus in Capitala, dupa ce a fost lovit la coloana pe partia de la Sinaia

Hotnews Hotnews,
 Un copil de 10 ani, luat cu elicopterul SMURD si adus in Capitala, dupa ce a fost lovit la coloana pe partia de la Sinaia

Un copil de 10 ani a fost lovit grav la coloana vertebrala de un turist care se dadea cu snowboardul pe partia de schi de la Sinaia. Barbatul care l-ar fi accidentat este cautat de politisti, pentru ca a fugit dupa incident, relateaza Digi24. Copilul a fost transportat de urgenta cu elicopterul SMURD la un spital din Capitala, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Accident grav pe partia de schi de la Sinaia. Copil de 10 ani, luat cu elicopterul SMURD

Un copil de 10 ani din Bucuresti a suferit joi un grav accident pe partia de schi din Sinaia, el fiind transportat de urgenta cu un elicopter SMURD la un spital in Capitala.

Copil de 10 ani accidentat grav pe o partie din Sinaia. Ce s-a intamplat cu schiorul care l-a lovit

Un copil de 10 ani a fost ranit grav, joi dupa-amiaza, in timp ce se afla, impreuna cu tatal sau, pe partia Varianta, din statiunea prahoveana Sinaia, situata intre Cota 1400 si Cota 2000. Baiatul a fost lovit accidental de un schior.

Copil grav accidentat la schi. A fost luat cu elicopterul SMURD

Un copil in varsta de 10 ani a suferit un accident grav la schi, la cota 2000 din Sinaia, in urma ca.

O fetita de 10 ani a murit dupa ce ar fi luat un analgezic, din cauza unor dureri de cap

O fata de 10 ani, din judetul Dambovita, a fost gasita inconstienta in casa, miercuri, de catre parintii ei. Ea a fost transportata la spitalul din Gaesti, unde, din nefericire, ea a murit.

Politistii cauta barbatul care a accidentat grav un baiat de 10 ani pe partia de schi din Sinaia

Politistii desfasoara activitati pentru identificarea persoanei care a accidentat joi un copil pe partia de schi din Sinaia si care a fost transportat de urgenta cu un elicopter SMURD la un spital in Capitala.

O fetita de 10 ani din Dambovita a murit dupa ce a luat un analgezic

O copila de 10 ani din comuna Crangurile-Patroaia, Dambovita, a fost gasita inconstienta in casa, miercuri, de parinti. Se pare ca fetita luase un calmant pentru ca o durea capul.

O mai stii pe Raluca de la Angels? Cum a aparut in public, dupa 10 ani de absenta

Ti-o mai amintesti pe Raluca, din trupa Angels? De curand fosta componenta a trupei de fete ce facea furori in anii 2000. Au trecut mai bine de zece ani de cand aceasta nu si-a mai facut aparitia in lumina reflectoarelor si a preferat sa puna mai mult accentul pe viata personala. De curand, Raluca Blejusca .

Arafat, in scandalul privind fetitia din Valcea care nu a fost luata cu elicopterul SMURD pentru ca se insera: Nu a fost o cearta cu ministrul, ci o lipsa de informatii complete. Se fac eforturi supraomenesti

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, neaga ca ar fi fost certat de ministrul de Interne, Marcel Vela, in timpul videoconferintei de marti,si sustine ca este vorba despre o situatie generata de lipsa unor informatii complete. Precizarea vine in contextul in care ministrul de Interne, Marcel Vela, a criticat dezorganizarea evidenta din cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, in cazul fetitei din Valcea care se afla in coma, dar nu a fost preluata la timp de elicopeterul SMURD. Vela i-a reprosat lui Raed Arafat ca nu a facut rost de piloti, pentru ca elicopterele sa poata zbura si noaptea, nu numai ziua.

Lionel Messi, cel mai bun marcator in ultimii 10 ani Cine mai face parte din TOP 10

Atacantul Lionel Messi FC Barcelona) este golgheterul perioadei 2010-2019 din cele mai bune 10 ligi ale lumii, conform unui studiu realizat de portalul specializat Transfermakt, conform caruia argentinianul a marcat 522 de goluri in 521 de meciuri, singurul fotbalist care are mai multe reusite decat jocuri.

Topul celor mai descarcate aplicatii din ultimii 10 ani

Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp si Instagram sunt aplicatiile mobile care s-au clasat pe primele locuri in topul descarcarilor in ultimii zece ani si toate acestea sunt detinute de Facebook, scrie BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )