Libnet.ro
UNICEF

05:15

Accident grav in Vrancea: Un barbat a murit dupa ce remorca unui TIR s-a rasturnat peste un autoturism

B1 B1,
Accident grav in Vrancea: Un barbat a murit dupa ce remorca unui TIR s-a rasturnat peste un autoturism

Un barbat in varsta de 44 de ani a murit pe loc, dupa ce remorca unui TIR s-a rasturnat peste un autoturism, potrivit Agerpres. Accidentul a avut loc miercuri in Vrancea, pe E85, la. continuă pe B1

Accident neobisnuit in Flipine. Un politist a murit dupa ce a fost lovit de un cocos de lupta

Un ofiter de politie filipinez a fost ucis de un cocos in urma unui raid intr-o zona unde aveau loc lupte ilegale de cocosi.

Accident grav in Vaslui: Doua persoane decedate si alte patru ranite. A fost activat planul rosu de interventie (VIDEO)

Un accident grav s-a produs luni seara, pe E 581, la Costesti, in urma caruia doua persoane au decedat si alte patru au fost ranite, potrivit Agerpres. Din pacate, printre victime se numara si un.

Un barbat a murit dupa ce a cazut cu parapanta

Un barbat s-a prabusit in timp ce efectua un salt cu parapanta in Muntii Bucegi si nu a mai putut fi.

O familie a murit dupa ce a mancat taitei din congelator. Ce pericol contineau, de fapt

O familei intreaga a murit dupa ce a luat cina. Cele 9 persoane s-au stins din viata dupa ce au servit in decursul zilei o portie de taitei din congelator. De ce s-a intamplat acest lucru si ce pericol continea preparatul ingerat de acestia? O familie a murit intr-un mod socant: a mancat taitei din .

China a testat un oras de 4,7 milioane de oameni dupa aparitia unui singur caz de coronavirus

China a recurs din nou la testarea in masa intr-un oras din provincia Xinjiang, dupa aparitia unui caz de coronavirus, relateaza Digi24.

Autoritatile, in alerta! Se intampla la toate cresele din Bucuresti dupa descoperirea unui focar de infectie

Anuntul trist al diminetii vine din partea primarului Sectorului 6, care a anuntat depistarea mai multor cazuri de COVID-19 intr-o cresa din sector. in urma controalelor efectuate, Ciprian Ciucu, a convocat imediat Consiliul Local pentru Situatii de Urgenta, luand decizia de a inchide cresa cu pricina. Masuri stricte se vor lua, de asemenea, in toate .

Qatar: Femei examinate cu forta la aeroport, dupa gasirea unui copil abandonat intr-o toaleta Pasagere din mai multe tari si zboruri au fost vizate

Pasagere au fost supuse fortat la ample examinari corporale dupa descoperirea unui nou-nascut prematur abandonat in toaletele aeroportului din Doha, capitala Qatarului, potrivit unor informatii depresa confirmate de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )