Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident in lant pe A2. Mai multe persoane au fost ranite. Circulatia este blocata

România Liberă România Liberă,
Accident in lant pe A2. Mai multe persoane au fost ranite. Circulatia este blocata

Mai multe persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident rutier produs in zona localitatii Fetesti. Potrivit Centrului Infotrafic, este vorba despre un accident in lant in care au fost implicate cinci autovehicule. continuă pe România Liberă

FOTO. Accident in lant pe A2. Mai multe persoane au fost ranite. Circulatia este blocata

Mai multe persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident rutier produs in zona localitatii Fetesti. Potrivit Centrului Infotrafic, este vorba despre un accident in lant in care au fost implicate cinci autovehicule.

Accident in lant pe A2. Un autocar si cinci autoturisme s-au ciocnit. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident rutier produs in zona localitatii Fetesti. Potrivit Centrului Infotrafic, este vorba despre un accident in lant in care au fost implicate cinci autovehicule.

Ungaria: Mai multe persoane au murit intr-o explozie accidentala intr-un poligon militar

Mai multe persoane si-au pierdut viata intr-o explozie produsa vineri intr-un poligon militar din estul Ungariei. Deflagratia a fost descrisa de media de stat drept accidentala, informeaza Reuters.

Bangladesh: Atac armat intr-un restaurant in capitala statului, intr-un cartier frecventat de diplomati. Mai multe persoane ar fi fost luate ostatice

Mai multi barbati inarmati au intrat, vineri, intr-un restaurant din capitala Bangladeshului, Dhaka, unde au deschis focul.

Grav accident in Capitala. O persoana a murit si alte doua au fost ranite

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, sambata seara, intr-un accident rutier care a avut loc ae Soseara Pantelimon din Capitala.

Trafic blocat pe A2 dupa un accident in lant in care a fost implicat si un autocar. Trei persoane sunt ranite

Trei persoane au fost ranite, dintre care una grav dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu un autoturism pe Autostrada Soarelui A2), alte patru autoturisme care nu au pastrat o distanta de siguranta intrand in coliziune.

Rezultate Evaluare Nationala 2016. Oltul, locul 10 pe tara si primul loc in regiunea S-V Oltenia. Care a fost proba care a adus mai multe note de 10

Candidatii la examenul de Evaluare Nationala 2016 au dus, prin notele obtinute, Oltul pe locul 10 in Romania de pe ultimul loc in 2012), urcand patru locuri fata de anul trecut si pe primul loc in Regiunea S-V Oltenia. Surprinzator, matematica a adus cele mai multe note de 10.

Precipitatiile au depasit media lunara in mai multe localitati

Cantitatea de precipitatii cazuta aseara si pe parcursul noptii a depasit media lunara in mai multe localitati din tara. Situatii exceptionale nu au fost insa inregistrate. Cele trei celule de criza deschise la Balti, Edinet si Ungheni monitorizeaza situatia in continuare.

Se intorc ploile. ANM a emis Cod galben de furtuni pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizarea de Cod galben de ploi si vant valabila pana luni dimineata, la ora 6. 00, pentru mai multe judete din tara.

Facebook: Utilizatorii vor putea scrie simultan in mai multe limbi straine

Facebook: Utilizatorii vor putea scrie simultan in mai multe limbi straine .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )