Libnet.ro
UNICEF

17:30

ACCIDENT MUNTENEGRU. Arafat: in al doilea avion sunt 18 raniti, intre care trei in coma.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT MUNTENEGRU. Arafat: in al doilea avion sunt 18 raniti, intre care trei in coma.

O prima aeronava cu 11 raniti in accidentul de autocar din Muntenegru a ajuns, marti, la ora 17:51, pe Baza 90 din Otopeni. A doua aeronava este asteptata sa ajunga in jurul orei 20:30, potrivit Realitatea. net. Trei pacienti dintre cei 18 raniti din urmatoarea cursa sunt in stare foarte grava, a spus subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat. Am ajuns cu primul avion. Aici erau pacientii cei mai gravi. Am impartit pacientii in doua grupe, un grup intr-un avion mai mic, mai . continuă pe România Liberă

ACCIDENT MUNTENEGRU. A doua aeronava militara cu raniti a sosit la Otopeni.

A doua dintre aeronavele Fortelor Aeriene care asigura transportul cetatenilor romani implicati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 20. 50, la Baza 90 Otopeni, aceasta transportand ultimii 18 pacienti, informeaza Mediafax. In avionul Hercules, care a preluat cel de-al doilea grup de raniti de la Podgorica, sunt 18 pacienti, care vor fi de asemenea internati la spitalele Floreasca, Universitar, Elias si Bagdasar-Arseni. La Baza 90 sunt pregatite pentru a prelua ranitii cinci .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Arafat: Peste 25 de medici si asistente vor supraveghea ranitii.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a declarat, luni, ca persoanele ranite in accidentul din Muntenegru care vor fi aduse in tara, marti, cu doua avioane militare, vor fi supravegheate de peste 25 de medici si asistente, aeronavele fiind asteptate la Podgorica in jurul orei 9. 00, informeaza Mediafax. Secretarul de stat a mai spus ca cele doua avioane apartin Fortelor Aeriene Romane, fiind vorba de un avion mare Hercules, si unul mai mic, Sparatan, ambele echipate cu .

ACCIDENT MUNTENEGRU. MAE: Romanii cei mai grav raniti, adusi primii in tara.

Primele victime ale accidentului din Muntenegru repatriate vor fi cele mai grav ranite, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, remis redactiei. Al doilea transport va aduce romanii a caror stare este stabila, iar cea de-a treia aeronava va repatria corpurile neinsufletite ale romanilor decedati, precum si bunurile si valorile personale ale acestora, care au putut fi recuperate de la locul accidentului, potrivit informatiilor transmise de celula de criza MAE. Citeste si .

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Primul avion cu romani raniti a decolat spre tara

UPDATE- Operatiunea de salvare a ranitilor din Muntenegru merge conform planului. Primul avion, la bardul caruia se afla 11 raniti, a decolat din Muntenegru. UPDATE- Primul avion cu romanii raniti in.

ACCIDENT MUNTENEGRU: Toti cei 12 raniti din primul avion au fost preluati de ambulante.

Toti cei 12 raniti, care au fost adusi din Muntenegru cu primul avion, au fost preluati de ambulante, in mai putin de o ora, pentru a fi internati la spitalele Floreasca, Universitar, Bagdasar-Arseni si Elias din Capitala, transmite Mediafax. La Baza 90, unde a aterizat, in jurul orei 18. 00, avionul Spartan, cu care au fost transportati ranitii aflati in stare mai grava, au fost pregatite cinci ambulante pentru transport de victime multiple, cu cate patru targi, si patru ambulante cu .

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Primul avion cu romani raniti a decolat spre tara. MAE a pregatit ambulantele pentru raniti

UPDATE- Operatiunea de salvare a ranitilor din Muntenegru merge conform planului. Primul avion, la bardul caruia se afla 11 raniti, a decolat din Muntenegru. MAE a pregatit ambulantele pentru raniti. Prima.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Primul avion cu romanii raniti va decola spre tara dintr-un moment in altul

UPDATE- Operatiunea de salvare a ranitilor din Muntenegru merge conform planului. Primul avion cu romanii raniti in Muntenegru are motoarele pornite la aceasta ora. La bord, se afla pacientii aflati in.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Suporterii rapidisti au donat sange pentru raniti.

Fanii echipei Rapid au donat sange la doua clinici din Bucuresti pentru romanii raniti in accidentul din Muntenegru care urmeaza sa fie repatriati in cursul acestei zile si transportati la patru spitale din Capitala, informeaza Mediafax. Aproximativ 50 de suporteri au donat sange la Centrul de transfuzie sanguina al municipiului Bucuresti si alti 20 la o clinica din cartierul Titan, in cadrul unei campanii a Ligii Suporterilor Rapidisti LSR) intitulate Suflet alb - sange .

TRAGEDIE in MUNTENEGRU. Arafat: Doua avioane vor fi trimise pentru raniti si altul va ...

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Raed Arafat a declarat, luni, intr-o conferinta de presa de la spitalul din Podgorita, ca vor fi trimise la fata locului doua avioane pentru transportul ranitilor in Romania si un altul pentru aducerea in tara a persoanelor decedate, informeaza Mediafax. Persoanele ranite in accidentul din Muntenegru care nu sunt transportabile vor ramane la Podgorita si vor fi aduse in Romania atunci cand medicii vor stabili ca acest lucru este posibil, a precizat .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ponta: Identificarea persoanelor decedate s-a incheiat. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca procedurile de identificare a persoanelor decedate s-a incheiat, prin urmare familiile victimelor vor putea fi acum anuntate. Multumesc autoritatilor din Romania, ministerului Apararii, Sanatatii, politiei care se implica pentru a rezolva procedurile. In cursul zilei de azi vor i transportati in Romania, cu avioanele puse la dispozitie de ministerul Apararii, toti cei raniti. Sunt pregatite toate spitalele din Romania pentru primirea ranitilor si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )