Libnet.ro
UNICEF

19:45

ACCIDENT MUNTENEGRU. A doua aeronava militara cu raniti a sosit la Otopeni.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT MUNTENEGRU. A doua aeronava militara cu raniti a sosit la Otopeni.

A doua dintre aeronavele Fortelor Aeriene care asigura transportul cetatenilor romani implicati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 20. 50, la Baza 90 Otopeni, aceasta transportand ultimii 18 pacienti, informeaza Mediafax. In avionul Hercules, care a preluat cel de-al doilea grup de raniti de la Podgorica, sunt 18 pacienti, care vor fi de asemenea internati la spitalele Floreasca, Universitar, Elias si Bagdasar-Arseni. La Baza 90 sunt pregatite pentru a prelua ranitii cinci . continuă pe România Liberă

A doua aeronava militara cu raniti din Muntenegru a sosit la Otopeni.

A doua dintre aeronavele Fortelor Aeriene care asigura transportul cetatenilor romani implicati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 20. 50, la Baza 90 Otopeni, aceasta transportand ultimii 18 pacienti, informeaza Mediafax. In avionul Hercules, care a preluat cel de-al doilea grup de raniti de la Podgorica, sunt 18 pacienti, care vor fi de asemenea internati la spitalele Floreasca, Universitar, Elias si Bagdasar-Arseni. La Baza 90 sunt pregatite pentru a prelua ranitii cinci .

ACCIDENT MUNTENEGRU: Toti cei 12 raniti din primul avion au fost preluati de ambulante.

Toti cei 12 raniti, care au fost adusi din Muntenegru cu primul avion, au fost preluati de ambulante, in mai putin de o ora, pentru a fi internati la spitalele Floreasca, Universitar, Bagdasar-Arseni si Elias din Capitala, transmite Mediafax. La Baza 90, unde a aterizat, in jurul orei 18. 00, avionul Spartan, cu care au fost transportati ranitii aflati in stare mai grava, au fost pregatite cinci ambulante pentru transport de victime multiple, cu cate patru targi, si patru ambulante cu .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Prima aeronava care transporta ranitii a sosit la Otopeni.

UPDATE: La Baza 90 au fost pregatite cinci ambulante pentru transport de victime multiple, cu cate patru targi, si patru ambulante cu medic, transmite Mediafax. Una dintre ambulantele pentru victime multiple a parasit deja aeroportul cu trei pacienti, care nu sunt in stare foarte grava si care sunt dusi la Floreasca, potrivit lui Nicolaescu. Urmatoarea ambulanta va transporta, tot la Floreasca, alti trei pacienti, intubati. --- Prima dintre aeronavele Fortelor Aeriene care asigura .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Arafat: in al doilea avion sunt 18 raniti, intre care trei in coma.

O prima aeronava cu 11 raniti in accidentul de autocar din Muntenegru a ajuns, marti, la ora 17:51, pe Baza 90 din Otopeni. A doua aeronava este asteptata sa ajunga in jurul orei 20:30, potrivit Realitatea. net. Trei pacienti dintre cei 18 raniti din urmatoarea cursa sunt in stare foarte grava, a spus subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat. Am ajuns cu primul avion. Aici erau pacientii cei mai gravi. Am impartit pacientii in doua grupe, un grup intr-un avion mai mic, mai .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Avionul cu persoanele decedate a sosit la Otopeni.

Aeronava Fortelor Aeriene care a asigurat transportul cetatenilor romani decedati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 21. 50, la Baza 90 Otopeni, informeaza Mediafax. O slujba religioasa pentru decedati urmeaza sa aiba loc la Baza 90, unde a sosit Preasfintitul Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucuresti. Premierul Victor Ponta este prezent, marti seara, la Baza Aeriana 90 Otopeni, alaturi de ministrii Apararii si de Externe. Rude ale victimelor au sosit .

ACCIDENT MUNTENEGRU. MAE: Romanii cei mai grav raniti, adusi primii in tara.

Primele victime ale accidentului din Muntenegru repatriate vor fi cele mai grav ranite, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, remis redactiei. Al doilea transport va aduce romanii a caror stare este stabila, iar cea de-a treia aeronava va repatria corpurile neinsufletite ale romanilor decedati, precum si bunurile si valorile personale ale acestora, care au putut fi recuperate de la locul accidentului, potrivit informatiilor transmise de celula de criza MAE. Citeste si .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Suporterii rapidisti au donat sange pentru raniti.

Fanii echipei Rapid au donat sange la doua clinici din Bucuresti pentru romanii raniti in accidentul din Muntenegru care urmeaza sa fie repatriati in cursul acestei zile si transportati la patru spitale din Capitala, informeaza Mediafax. Aproximativ 50 de suporteri au donat sange la Centrul de transfuzie sanguina al municipiului Bucuresti si alti 20 la o clinica din cartierul Titan, in cadrul unei campanii a Ligii Suporterilor Rapidisti LSR) intitulate Suflet alb - sange .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Trupurile celor 18 decedati, aduse la INML pentru identificare.

Trupurile celor 18 persoane care si-au piedut viata in accidentul din Muntenegru au fost aduse, marti seara, la Institutul National de Medicina Legala INML), pentru identificare, informeaza Mediafax. Masinile care au transportat trupurile au fost insotite de antemergatori de la Politie, de masini ale Jandarmeriei, Politiei, SPIR si SMURD. Familiile celor decedati, alaturi de colegi si prieteni ai acestora, au sosit in cursul serii la INML, majoritatea preferand sa nu faca declaratii .

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. IMAGINI cu primii raniti care vor pleca spre Romania

UPDATE 14:00- Operatiunea de salvare a ranitilor din Muntenegru merge conform planului. Primul avion cu romanii raniti in Muntenegru are motoarele pornite la aceasta ora. La bord, se afla pacientii aflati in.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ponta: Identificarea persoanelor decedate s-a incheiat. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca procedurile de identificare a persoanelor decedate s-a incheiat, prin urmare familiile victimelor vor putea fi acum anuntate. Multumesc autoritatilor din Romania, ministerului Apararii, Sanatatii, politiei care se implica pentru a rezolva procedurile. In cursul zilei de azi vor i transportati in Romania, cu avioanele puse la dispozitie de ministerul Apararii, toti cei raniti. Sunt pregatite toate spitalele din Romania pentru primirea ranitilor si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )