Libnet.ro
UNICEF

23:30

ACCIDENT MUNTENEGRU.Gabriel Oprea, verisor cu una dintre persoanele decedate.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT MUNTENEGRU.Gabriel Oprea, verisor cu una dintre persoanele decedate.

Femeia din Pitesti moarta in accidentul din Muntenegru era pensionara si era inima satului Crucisoara, reusind sa stranga bani pentru a renova biserica din localitate, spune primarul comunei Cocu, de care apartine satul, precizand ca, din cate stie, femeia era verisoara cu Gabriel Oprea, informeaza Mediafax. Femeia, Gherghina Buidan, era pensionara, era divortata si avea doi copii casatoriti, spune Gheorghe Tuca, primarul din Cocu, localitatea natala a femeii. E nascuta in comuna Cocu, . continuă pe România Liberă

Una dintre persoanele care au murit in accidentul din Muntenegru, ruda apropiata cu vicepremierul Gabriel Oprea

Una dintre persoanele care si-ai pierdut viata in accidentul din Muntenegru era ruda apropiata cu vicepremierul Gabriel Oprea. Gheorghe Tuca, primarul comunei Cocu din judetul Arges, unde locuia victima a.

ACCIDENT Muntenegru. Patru dintre persoanele decedate sunt din Curtea de Arges.

Patru dintre persoanele decedate in accidentul din Muntenegru sunt din Curtea de Arges, a precizat primarul localitatii, conform Mediafax. Astfel, un fost consilier local, Nicolae Dervis, o profesoara pensionara, sotul acesteia si tatal unui fost consilier judetean au fost victimele din Curtea de Arges care au murit in accident. Initial, s-a anuntat ca si sotia fostului consilier a murit, insa autoritatile au infirmat, marti, acest zvon. Citeste si Accidentul din Muntenegru. Victimele .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Directorul Mareea Travel: transportatorul este RESPONSABIL.

Directorul Mareea Travel, Marius Usturoiu, a precizat, ca responsabilitatea pentru pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartine transportatorului, Gregory Tour, conform contractului incheiat de acesta cu agentia de turism, transmite Mediafax. Una dintre prevederile contractului incheiat de Gregoy Tour, operatorul autocarului implicat in accidentul din Muntenegru, si Mareea Travel, agentia care a organizat circuitul turistic, este ca transportatorul este responsabil, in .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Prima aeronava care transporta ranitii a sosit la Otopeni.

UPDATE: La Baza 90 au fost pregatite cinci ambulante pentru transport de victime multiple, cu cate patru targi, si patru ambulante cu medic, transmite Mediafax. Una dintre ambulantele pentru victime multiple a parasit deja aeroportul cu trei pacienti, care nu sunt in stare foarte grava si care sunt dusi la Floreasca, potrivit lui Nicolaescu. Urmatoarea ambulanta va transporta, tot la Floreasca, alti trei pacienti, intubati. --- Prima dintre aeronavele Fortelor Aeriene care asigura .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

Cele 29 de victime ramase in viata in urma accidentului din Muntenegru vor primi consiliere psihologica gratuita, printr-un program realizat de Colegiul Medicilor si reteaua privata de sanatate Medlife, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare Programul vizeaza doua etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au .

Tel Aviv: Un imigrant african a injunghiat sase persoane, una dintre victime fiind in stare grava

Un imigrant de origine africana a injunghiat, duminica, sase persoane, pe o strada din Tel Aviv, Israel, una dintre victime aflandu-se in stare grava, relateaza Haaretz. Autorul atacului, care este un.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Unde se poate DONA sange pentru victimele din Muntenegru.

Persoanele care vor sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, transmite Mediafax. Cetatenii care doresc sa doneze sange pentru persoanele ranite in urma accidentului din Muntenegru sunt invitate incepand de maine dimineata la Institutul National de Hematologie, strada Constantin Caracas nr. 2 - 8, Sector 1, Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii. Politistii .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Avionul cu persoanele decedate a sosit la Otopeni.

Aeronava Fortelor Aeriene care a asigurat transportul cetatenilor romani decedati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 21. 50, la Baza 90 Otopeni, informeaza Mediafax. O slujba religioasa pentru decedati urmeaza sa aiba loc la Baza 90, unde a sosit Preasfintitul Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucuresti. Premierul Victor Ponta este prezent, marti seara, la Baza Aeriana 90 Otopeni, alaturi de ministrii Apararii si de Externe. Rude ale victimelor au sosit .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ce companie de asigurari va plati despagubiri morale si materiale.

Autocarul implicat in accidentul din Muntenegru, soldat cu 18 morti si 29 de raniti, este asigurat la Omniasig VIG pentru RCA si CASCO, polita facultativa avand si o componenta care acopera riscul de accidentare, informeaza Mediafax. Pentru a fi alaturi de victimele tragicului accident din Muntenegru, OMNIASIG VIG a dedicat o linie de telefon speciala la care persoanele implicate in accident sau rudele acestora pot apela pentru a primi informatii despre modalitatea de intrare in posesia .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Peste 100 de pungi cu sange, trimise la spitalele unde vor fi adusi ...

Peste 100 de pungi cu sange au fost trimise, marti, din Pitesti catre cele patru spitale din Capitala unde urmeaza sa fie aduse cele 29 de persoane ranite in accidentul din Muntenegru, transmite Mediafax. Printre persoanele care au donat sange la Centrul de Transfuzie Sanguina din Pitesti pentru victimele accidentului din Muntenegru s-au numarat si pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges. Pompierii argeseni incearca sa fie alaturi de victimele accidentului de autocar, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )