Libnet.ro
UNICEF

11:00

ACCIDENT MUNTENEGRU. Directorul Mareea Travel: transportatorul este RESPONSABIL.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT MUNTENEGRU. Directorul Mareea Travel: transportatorul este RESPONSABIL.

Directorul Mareea Travel, Marius Usturoiu, a precizat, ca responsabilitatea pentru pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartine transportatorului, Gregory Tour, conform contractului incheiat de acesta cu agentia de turism, transmite Mediafax. Una dintre prevederile contractului incheiat de Gregoy Tour, operatorul autocarului implicat in accidentul din Muntenegru, si Mareea Travel, agentia care a organizat circuitul turistic, este ca transportatorul este responsabil, in . continuă pe România Liberă

Directorul Mareea Travel: transportatorul este RESPONSABIL.

Directorul Mareea Travel, Marius Usturoiu, a precizat, ca responsabilitatea pentru pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartine transportatorului, Gregory Tour, conform contractului incheiat de acesta cu agentia de turism, transmite Mediafax. Una dintre prevederile contractului incheiat de Gregoy Tour, operatorul autocarului implicat in accidentul din Muntenegru, si Mareea Travel, agentia care a organizat circuitul turistic, este ca transportatorul este responsabil, in .

Directorul agentiei de turism Mareea Travel: in autocarul prabusit in Muntenegru erau 47 de romani, intre care un minor

Autocarul care s-a prabusit intr-o prapastie in Muntenegru transporta 47 de persoane, cetateni romani, printre care si un minor, a declarat Marius Usturoi, directorul Mareea Travel, agentia care de turism care.

TRAGEDIE in MUNTENEGRU. Autoritatea pentru Turism a dispus un control la agentia Mareea Travel.

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism ANT), Razvan Filipescu, a dispus un control la agentia de turism Mareea Travel, care a organizat circuitul in Muntenegru si Croatia, in cadrul caruia autocarul care transporta turistii romani s-a rasturnat intr-o prapastie, informeaza Mediafax. ANT mai precizeaza, intr-un comunicat dat publicitatii luni, ca nu are competente legale pentru verificarea firmei de transport implicata in accident. Ca urmare a incidentului petrecut in Muntenegru, .

Mareea Travel arunca pisica moarta in curtea transportatorului: Pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartin Gregory Tour

Directorul agentiei care a organizat circuitul turistic, Marius Usturoiu, sustine ca responsabilitatea pentru pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartine transportatorului, Gregory Tour, conform contractului incheiat de acesta cu agentia de turism.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Arafat: Peste 25 de medici si asistente vor supraveghea ranitii.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a declarat, luni, ca persoanele ranite in accidentul din Muntenegru care vor fi aduse in tara, marti, cu doua avioane militare, vor fi supravegheate de peste 25 de medici si asistente, aeronavele fiind asteptate la Podgorica in jurul orei 9. 00, informeaza Mediafax. Secretarul de stat a mai spus ca cele doua avioane apartin Fortelor Aeriene Romane, fiind vorba de un avion mare Hercules, si unul mai mic, Sparatan, ambele echipate cu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )