Libnet.ro
UNICEF

11:15

Accident rutier grav de DN 17, soldat cu doi morti si un ranit

România Liberă România Liberă,
Accident rutier grav de DN 17, soldat cu doi morti si un ranit

Doua persoane au murit si a treia este grav ranita, in urma unui accident rutier care a avut loc, joi dimineata, pe Drumul National 17 Bistrita - Cluj, la iesirea din localitatea Podirei. continuă pe România Liberă

Accident rutier grav in apropiere de Baile Herculane. Trei persoane au murit, alte doua au fost ranite

Trei persoane cu varste cuprinse intre 15 si 27 de ani au murit, marti, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 6, in apropiere de Baile Herculane, dupa ce soferul unei masini a intrat pe contrasens si s-a lovit de un microbuz. Totodata, alte doua persoane au fost ranite.

Accident rutier intre Agigea si Eforie Nord! Doua masini s-au lovit violent dupa ce soferul uneia dintre ele a patruns pe contrasens

Un accident rutier grav a avut loc la iesire din Agigea spre Eforie Nord! Doua masini s-au lovit violent dupa ce soferul uneia dintre ele a pierdut controlul directiei si a patruns pe contrasens. Alte doua.

Fiul unei judecatoare din Petrosani a murit intr-un accident rutier. Mircea Golgotiu a scapat masina de sub control

Mircea Golgotiu, fiu al unei magistrate din Petrosani, a decedat intr-un accident rutier petrecut pe DN 7, in noaptea de luni spre marti. Tanarul de 21 de ani a pierdut controlul autoturismului si a lovit mai multe masini stationate, apoi o anexa gospodareasca.

Grav accident rutier in apropiere de Baile Herculane: Trei tineri au murit, iar alti doi au fost raniti

Un grav accident a avut loc in apropiere de Baile Herculane, in urma caruia trei tineri au murit, iar alte doua persoane au fost ranite. Tinerii care au murit aveau varste intre 15 si 27.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )