Libnet.ro
UNICEF

16:30

Accident rutier grav in Olt, provocat de un sofer fara permis de conducere. Trei tineri au fost transportati la spital

Adevărul Adevărul,
Accident rutier grav in Olt, provocat de un sofer fara permis de conducere. Trei tineri au fost transportati la spital

Un grav accident rutier s-a produs in noaptea de joi spre vineri,1 /2 noiembrie 2018, intr-o localitate olteana, trei tineri ajungand pe patul de spital. continuă pe Adevărul

Accident rutier in centrul municipiului. O fetita de trei ani se afla printre victime

Un accident rutier soldat cu ranirea unei copile in varsta de trei ani si a unei femei a avut loc vineri seara in zona centrala a municipiului Deva.

VIDEO Trafic blocat pe A1, din cauza unui accident rutier. Ceata si carosabilul umed par sa fie cauzele care au stat la baza producerii coliziunii

Traficul este blocat pe A1 Bucuresti - Pitesti, din cauza unui accident rutier, in care au fost implicate un autotren si un autoturism. O banda de circulatie este restrictionata, pe sensul catre Pitesti. Accidentul a avut loc pe raza localitatii Corbii Mari, la kilometrul 49.

Noua moldoveni, raniti intr-un accident rutier produs in Rusia

Noua moldoveni au ajuns la spital, raniti intr-un accident rutier produs in noaptea de marti, 30 octombrie, in regiunea Tveri din Federatia Rusa. Acestia se deplasau cu un microbuz, care a derapat, a ajuns intr-un sant si s-a lovit de un copac, transmite IPN.

Sapte moldoveni, raniti intr-un accident rutier produs in Rusia

Sapte moldoveni au ajuns la spital, raniti intr-un accident rutier produs in noaptea de marti, 30 octombrie, in regiunea Tveri din Federatia Rusa. Acestia se deplasau cu un microbuz, care a derapat, a ajuns intr-un sant si s-a lovit de un copac, transmite IPN.

Olt: Un baiat de 18 ani fara permis s-a urcat la volan si i-a bagat in spital pe toti pasagerii care l-au insotit (FOTO)

Trei tineri au ajuns la spital, joi seara, in urma unui accident petrecut la limita dintre judetele Olt si Dolj. Tanarul de la volan, in varsta de 18 ani, nu avea permis de conducere. El a intrat intr-un pom.

Tragedie in Germania: 12 romani au fost raniti intr-un grav accident rutier

Oamenii au fost implicati intr-un accident de circulatie, in timp ce se aflau intr-un vehicul utilitar, cel mai probabil un microbuz, informeaza Digi24. Trei persoane au fost transportatede urgenta la.

Accident rutier in nordul Germaniei! Zece muncitori romani, in stare grava

10 muncitori romani au fost raniti intr-un accident, pe o sosea din nordul Germaniei. Trei dintre raniti sunt in stare grava, potrivit presei locale. Microbuzul cu care romanii mergeau la lucru a.

SUA: O soferita a fost gasita la sase zile de la accident, fiind grav ranita si puternic deshidratata

O soferita din Statele Unite a fost gasita in viata la sase zile de la accident. Femeia a pierdut controlul volanului si a ramas blocata cu masina intr-un copac.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )