Libnet.ro
UNICEF

09:00

Accident rutier in nordul Germaniei! Zece muncitori romani, in stare grava

Antena3 Antena3,
Accident rutier in nordul Germaniei! Zece muncitori romani, in stare grava

10 muncitori romani au fost raniti intr-un accident, pe o sosea din nordul Germaniei. Trei dintre raniti sunt in stare grava, potrivit presei locale. Microbuzul cu care romanii mergeau la lucru a. continuă pe Antena3

Noua moldoveni, raniti intr-un accident rutier produs in Rusia

Noua moldoveni au ajuns la spital, raniti intr-un accident rutier produs in noaptea de marti, 30 octombrie, in regiunea Tveri din Federatia Rusa. Acestia se deplasau cu un microbuz, care a derapat, a ajuns intr-un sant si s-a lovit de un copac, transmite IPN.

Sapte moldoveni, raniti intr-un accident rutier produs in Rusia

Sapte moldoveni au ajuns la spital, raniti intr-un accident rutier produs in noaptea de marti, 30 octombrie, in regiunea Tveri din Federatia Rusa. Acestia se deplasau cu un microbuz, care a derapat, a ajuns intr-un sant si s-a lovit de un copac, transmite IPN.

Cat primeste familia care si-a pierdut 4 copii dintr-un foc, intr-un accident rutier. De 10 de ori mai putin decat a stabilit instanta

In urma cu un an si aproape jumatate, in 1 iunie 2017, de Ziua Copilului, familia Petrut-Pop si-a pierdut 4 copii intr-un teribil accident rutier. Un tren a spulberat masina in care se aflau cei 4. Familia a actionat in judecata firma de asigurari, insa va primi de 10 de ori mai putin decat a stabilit instanta.

Tragedie pe DN3. Un taximetrist, in varsta de 35 de ani, ucis pe loc intr-un accident rutier

Un taxismetrist din Calarasi, in varsta de 35 de ani, a sfarsit tragic duminica dupa-amiaza intr-un cumplit accident rutier. Tragedia a avut loc pe DN 3, Calarasi-Bucuresti, pe raza localitatii Mihai Viteazul.

Tragedie in Germania: 12 romani au fost raniti intr-un grav accident rutier

Oamenii au fost implicati intr-un accident de circulatie, in timp ce se aflau intr-un vehicul utilitar, cel mai probabil un microbuz, informeaza Digi24. Trei persoane au fost transportatede urgenta la.

Germania: 10 romni care lucrau la o ferma, raniti ntr-un accident rutier

Un vehicul utilitar la bordul caruia se aflau 12 romani s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea unei drum din Germania, intre localitatile Barlt si Trennewurth, informeaza publicatia Schleswig-Holsteinischer Zeitungsverlag, citata de Mediafax.

PLAN ROSU DE INTERVENTIE! GRAV ACCIDENT rutier in Caras-Severin. BILANTUL VICTIMELOR (FOTO)

Planul Rosu de Interventie a fost activat in Caras Severin dupa ce un microbuz si alte trei vehicule au fost implicante intr-un accident grav, in apropiere de Caransebes. in urma incidentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )