Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident rutier in Pasajul Unirii din Bucuresti. Traficul este restrictionat

Antena3 Antena3,
Accident rutier in Pasajul Unirii din Bucuresti. Traficul este restrictionat

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, la iesirea din Pasajul Unirii catre Bulevardul Marasesti, in care au fost implicate trei autoturisme, informeaza Brigada Rutiera a. continuă pe Antena3

Accident rutier in municipiu: un camion, un autocar si un autoturism s-au ciocnit. Traficul a fost blocat pe DN 7

Un accident rutier, in care au fost implicate un autocar, un autotren si un autoturism s-a produs luni, dupa amiaza, pe Calea Zarandului DN 7), in Deva.

Accident rutier mortal pe soseaua Deva Lugoj, produs de un tanar cu un camion

Un sofer in varsta de 34 de ani a produs un accident rutier mortal pe Drumul National 68 A Deva Lugoj. Victima i-a fost un pieton.

VIDEO Accident rutier pe DN 66, produs de soferul unui camion, care a pierdut controlul volanului din cauza vitezei

Un accident rutier s-a petrecut luni dupa-amiaza in localitatea hunedoreana Batiz. Soferul unei autobasculante a fost ranit dupa ce s-a rasturnat pe marginea DN 66.

Accident rutier pe soseaua Hunedoara - Deva: un autobuz si un autoturism s-au ciocnit, iar trei oameni au fost raniti

Un autobuz si un autoturism au fost implicate, luni dimineata, intr-un accident rutier in localitatea Cristur, pe soseaua Hunedoara Deva. Trei oameni au fost raniti, potrivit primelor informatii ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.

Tata si fiica implicati intr-un accident rutier

Un accident rutier s-a produs duminica-seara, 23 septembrie 2018, pe un drum national din judetul Olt, un sofer si fiica acestuia fiind implicati.

Accident rutier in Teleorman! Sase masini au fost implicate. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, in zona localitatii Draganesti Vlasca din judetul Teleorman, pe Drumul National 6, sase masini fiind implicate. Potrivit ISU Teleorman, doua femei, un barbat si.

Accident rutier cu 6 masini implicate in localitatea teleormaneana Draganesti Vlasca

Un accident rutier in care sunt implicate 6 masini s-a petrecut in urma cu putin timp in zona localitatii Draganesti Vlasca din judetul Teleorman, pe Drumul National 6. Trei oameni ar fi solicitat ajutor medical.

GRAV accident rutier in Vrancea! A fost activat planul rosu de interventie. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica dupa-amiaza, in judetul Vrancea. Doua persoane au decedat, iar sase au fost ranite grav, potrivit ISU Vrancea. Printre raniti, un adolescent in stop.

GRAV accident rutier in Vrancea! A fost activat planul rosu de interventie. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc, duminica dupa-amiaza, in judetul Vrancea. Patrupersoane au decedat, iar douaau fost ranite grav, potrivit ISU Vrancea. Printre raniti, un adolescent in stop.

Augustin Lazar i raspunde ministrului de interne: Ancheta privind violentele jandarmeriei din 10 august este independenta si impartiala

Augustin Lazar a transmis luni ca ancheta procurorilor privind violentele jandarmeriei din 10 august este una impartiala si independenta. El i-a raspuns astfel ministrului de interne, Carmen Dan, care a sustinut capunerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei e o incercare de intimidare a institutiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )