Libnet.ro
UNICEF

18:01

Accident in Suceava: Sase persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit

B1 B1,
Accident in Suceava: Sase persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs, duminica dimineata, intre localitatile sucevene Salcea si Veresti, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit intr-o curba periculoasa. continuă pe B1

Atac armat la un centru comercial din Milwaukee, SUA: Cel putin sapte persoane au fost ranite

Cel putin sapte persoane au fost ranite intr-un atac armat, duminica, la un centru comercial situat la periferia orasului Milwaukee, in statul american Wisconsin nord), anunta televiziuni americane. Potrivit.

Cluj: Un mort si 18 raniti intr-un accident in care a fost implicat un autocar.

O persoana a murit si 18 au fost ranite, dintre care doua grav, duminica seara, intr-un accident rutier care a avut loc in comuna Caseiu, judetul Cluj, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar, transmite corespondentul MEDIAFAX. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Cluj, Anca Purdea, a declarat, duminica seara, corespondentului MEDIAFAX ca persoanele ranite sunt transportate la spitale din Dej si Cluj-Napoca. O persoana a decedat, iar 18 persoane .

Cluj: Doi morti si 18 raniti intr-un accident in care a fost implicat un autocar.

UPDATE: Numarul persoanelor decedate in urma accidentului produs in comuna Caseiu, judetul Cluj, si in care a fost implicat un autocar a ajuns la doua, in autovehiculul respectiv aflandu-se 47 de pasageri, transmite corespondentul MEDIAFAX. ---O persoana a murit si 18 au fost ranite, dintre care doua grav, duminica seara, intr-un accident rutier care a avut loc in comuna Caseiu, judetul Cluj, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar, transmite corespondentul MEDIAFAX. Purtatorul .

PROCURORUL George Balan, propus pentru EXCLUDEREA din magistratura dupa doua suspendari ...

Inspectia Judiciara a finalizat anchetarea procurorului George Balan , membru suspendat al Consiliului Superior al Magistraturii, acuzat de DNA de fapte de coruptie, si a propus excluderea acestuia dinn magistratura, spun surse judiciare. De asemenea, George Balan a fost suspendat vineri de catre CSM si din calitatea de procuror. Este a doua suspendare exercitata de CSM impotriva lui Balan , dupa ce , in luna iulie anul acesta, procurorul a fost acuzat de fapte de coruptie, .

Turcia a deschis din nou focul asupra Siriei. Riposta vine dupa doua obuze siriene pe teritoriul turc

Turcia a deschis din nou focul asupra teritoriului sirian ca riposta pentru alte doua obuze ale armatei din Siria care au aterizat pe teritoriul turc, amintind ca tensiunea dintre cele doua tari vecine nu a scazut.

Google anunta rezultate sub asteptari; actiunile au fost suspendate dupa un declin de 9%.

Google a raportat joi un profit de 2,18 miliarde de dolari in trimestrul al treilea, in scadere de la 2,73 miliarde de dolari in aceeasi perioada a anului trecut, iar rezultatul sub asteptarile analistilor a dus la suspendarea actiunilor companiei la bursa Nasdaq, dupa un declin de 9%, potrivit Mediafax. Operatorul celui mai accesat motor de cautare la nivel mondial a luat prin surprindere piata, anuntul fiind asteptat dupa inchiderea tranzactiilor, transmite MarketWatch. Veniturile au urcat .

New York: Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa detoneze o bomba in fata Rezervei Federale

Un barbat care sustine ca are legaturi cu Al-Qaida a fost arestat miercuri la New-York, dupa ce a incercat, fara succes, sa detoneze o bomba de 450 de kilograme in fata cladirii Rezervei Federale. In varsta de 21 de ani, barbatul originar din Bangladesh era urmarit de cateva luni de FBI, care i-a sabotat bomba, iar autoritatile au precizat ca nimeni nu era in pericol.

Timis. Doi barbati au fost retinuti, dupa ce au talharit o postarita

Doi barbati au fost retinuti, vineri, pentru ca au talharit o postarita care se deplasa cu un moped intre localitatile Butin si Percosova, din judetul Timis, pentru a plati pensiile localnicilor,.

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )