Libnet.ro
UNICEF

09:15

PROCURORUL George Balan, propus pentru EXCLUDEREA din magistratura dupa doua suspendari ...

România Liberă România Liberă,
PROCURORUL George Balan, propus pentru EXCLUDEREA din magistratura dupa doua suspendari ...

Inspectia Judiciara a finalizat anchetarea procurorului George Balan , membru suspendat al Consiliului Superior al Magistraturii, acuzat de DNA de fapte de coruptie, si a propus excluderea acestuia dinn magistratura, spun surse judiciare. De asemenea, George Balan a fost suspendat vineri de catre CSM si din calitatea de procuror. Este a doua suspendare exercitata de CSM impotriva lui Balan , dupa ce , in luna iulie anul acesta, procurorul a fost acuzat de fapte de coruptie, . continuă pe România Liberă

PROCURORUL George Balan, SUSPENDAT pentru a doua oara din CSM si propus pentru EXCLUDERE din ...

Procurorul George Balan, membru suspendat al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost suspendat, vineri, din nou din aceasta calitate pentru o noua infractiune de coruptie retinuta in sarcina sa si anume asocierea in vederea savarsirii de infractiunii. Este a doua suspendare pronuntata impotriva lui Balan in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Odata cu aceasta noua infractiune retinuta, care atrage dupa sine o pedepasa mai mare mare deoarece face parte din .

PROCURORUL George Balan, SUSPENDAT din magistratura.

Procurorul George Balan a fost suspendat, vineri, din magistratura si este cercetat pentru divulgare de informatii confidentiale persoanelor neautorizate, potrivit Realitatea TV. Curtea de Apel Bucuresti a respins, pe 17 septembrie, cererea procurorului George Balan, care a fost suspendat din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, al carui membru era, ca urmare a punerii sub acuzare a magistratului pentru fapte de coruptie. George Balan a cerut suspendarea executarii .

George Balan a fost suspendat din functia de procuror de Consiliul Superior al Magistraturii

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis suspendarea procurorului George Balan din functie, ca efect a punerii in miscare a actiunii penale in cazul sau de catre DNA, transmite.

Procuror suspendat din magistratura

Procurorul George Balan a fost suspendat azi din magistratura fiind acuzat ca a divulgat informatii secrete penrsoanelor neautorizate, conform suselor din presa.

George Balan, suspendat din functia de procuror, a decis CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis suspendarea lui George Balan din functia de procuror ca efect a punerii in miscare, vineri, a actiunii penale in cazul sau de catre DNA. Actiunea a fost pusa in miscare pentru complicitate la savarsirea infractiunii de folosire de informatii nedestinate publicitatii si de asociere pentru savarsirea infractiunii de folosire de informatii nedestinate publicitatii.

Actrita Sylvia Kristel, celebra pentru rolul din seria erotica Emmanuelle, a murit la 60 de ani

Actrita olandeza Sylvia Kristel, cunoscuta in special pentru rolul din seria erotica Emmanuelle, a murit miercuri noapte, la varsta de 60 de ani. Prin intermediul unui comunicat dat publicitatii joi, agentul sa.

Facebook dezactiveaza modulul de sugestii de etichete pentru utilizatorii din Europa

Facebook a dezactivat controversatul modul de sugestii pentru etichete pentru utilizatorii din Europa, o miscare pe care combatantii o vor considera o victorie, scrie Daily Mail. Aceasta functie a site-ului de.

Hillary Clinton isi asuma responsabilitatea pentru atacul din Libia

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, si-a facut mea culpa pentru atacul din 11 septembrie, asupra Consulatului SUA din Benghazi, Libia, care s-a soldat cu moartea ambasadorului Christopher Stevens si a altor .

Ministerul Educatiei vrea laptopuri pentru elevi, din bani europeni

Proiectul necesita circa 600 milioane euro Ministerul Educatiei intentioneaza sa implementeze un program care presupune achizitionarea de laptopuri pentru elevi si profesori, din fonduri europene, a spus, ieri, ministrul Ecaterina Andronescu.

AEP: Pentru alegerile din 9 decembrie se vor infiinta 18.749 de sectii de votare, cu 645 mai multe sectii decat in 2008

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, pe site-ul oficial, numarul sectiilor de votare ce urmeaza sa fie infiintate pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie: un total de 18. 749 de sectii dintre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )