Libnet.ro
UNICEF

11:16

ACCIDENT UNGARIA: Presedintele Traian Basescu transmite condolenate victimelor accidentului.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT UNGARIA: Presedintele Traian Basescu transmite condolenate victimelor accidentului.

Presedintele Traian Basescu a trasmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria. Cum s-a produs ACCIDENTUL in care au murit TREI romani si au fost raniti alti 18 Am primit cu profunda tristete vestea despre accidentul petrecut in aceasta dimineata in Ungaria in care si-au pierdut viata trei cetateni romani, iar alte 18 persoane au fost grav ranite. Doresc sa adresez sincere condoleante familiilor victimelor si sa imi exprim, . continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu a decorat un veteran de razboi din Slovacia. Vezi de ce.

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretul de decorare a unui veteran de razboi din Republica Slovaca. Barbatul a luptat in cel de-al Doilea Razboi Mondial. In semn de apreciere pentru contributia personala la operatiunile militare din Cehoslovacia in cel de-al Doilea Razboi Mondial, pentru efortul depus la amenajarea si intretinerea cimitirelor soldatilor romani, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a conferit Ordinul Virtutea Militara - in grad de Ofiter cu insemn pentru .

VIDEO Autoritatile slovace au pus muzica lautareasca la o ceremonie oficiala la care a participat presedintele Traian Basescu

Autoritatile slovace au ales melodii tribut pentru invitatii unei ceremonii de la Muzeul Eliberarii Slovaciei din orasul Banska Bystrica. In timp ce pentru pressedintele Dumei de Stat din Rusia a fost aleasa melodia Kalinka, pentru presedintele Traian Basescu a fost cantata melodia lautareasca Pomule, de ce te-apleci.

Traian Basescu a transmis un mesaj familiilor romanilor implicati in accidentul din Ungaria

Presedintele Traian Basescu a transmis vineri un mesaj familiilor cetatenilor romani care si-au pierdut viata, precum si romanilor raniti in accidentul rutier petrecut vineri in Ungaria.

Traian Basescu: Romania e indreptatita sa fie compensata de UE pentru abandonarea proiectului Nabucco

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca Romania e indreptatita sa fie compensata de UE pentru abandonarea proiectului Nabucco prin alocarea de resurse pentru modernizarea cailor ferate, a drumurilor nationale pe proiectele de infrastructura regionala gestionate de Comisia Europeana, transmite Mediafax.

Traian Basescu, in vizita oficiala in Slovacia.

Presedintele Traian Basescu face, miercuri si joi, o vizita oficiala in Slovacia, urmand sa aiba intrevederi cu omologul slovac, Ivan Gasparovic, cu presedintele Parlamentului, Pavol Paska, si sa depuna o coroana de flori la Cimitirul Militar al Armatei Romane din Zvolen, relateaza Mediafax. Citeste si Presedintele Traian Basescu a decorat un veteran de razboi din Slovacia. Vezi de ce Potrivit programului publicat de Presedintie, Traian Basescu va fi primit, miercuri, la ora .

Crin Antonescu: DNA protejeaza oamenii apropiati lui Traian Basescu

Liderul liberal Crin Antonescu a acuzat marti Directia Nationala Anticoruptie ca ii protejeaza pe oamenii apropiati de presedintele Traian Basescu. Declaratia vine in contextul in care presedintele Traian Basescu a declarat luni ca liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, precum si presedintele PDL, Vasile Blaga, ar trebui sa aiba grija de infractorii din partidele lor, iar Antonescu a reactionat ulterior spunand ca in PNL nu exista infractori.

Traian Basescu: Avem 10.000 de romani in Siria.

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, in cadrul Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, ca, in ceea ce ne priveste, suntem afectati de tabloul violent din Orient. In Siria avem 10. 000 de romani. Avem Israelul, care este in jurul unei zone de insecuritate, unde avem o jumatate de locuitori de limba romana, si avem relatiile economice traditionale cu tari ca Egiptul, ca Siria, ca Libia, de ce nu, Yemen, unde lucrurile nu sunt stabile, a mai declarat Traian Basescu. Situatia este .

Cateva impresii dintr-o vizita ciudata. Traian Basescu in Slovacia

Cand presedintele Traian Basescu decola din Bucuresti spre Bratislava cu mica aeronava inchiriata de la Tarom, unul din suporterii sai din PDL scria pe blog ca traieste a doua tinerete politica. Asta o fi imaginea la intern, dar cand pleaca afara atmosfera se cam schimba. Saracia din visteria prezidentiala pare sa mai taie din acest elan tineresc. Cu o zi inainte anuntase ca nu mai pleaca in septembrie peste ocean la o adunare ONU din lipsa banilor. Cei din Administratia Prezidentiala se jura ca asta-i adevarul gol - golut. Guvernul a sarit Presedintia la ultima rectificare. Criza financiara de la Cotroceni ar fi fost ridicata inclusiv intr-un CSAT.

Traian Basescu s-a razgandit. A luat din nou avionul prezidential

Presedintele Traian Basescu foloseste din nou avionul prezidential. Odata cu plecarea lui Relu Fenechiu de la Ministerul Transporturilor, s-a rezolvat si problema presedintelui care a renuntat la serviciile.

Traian Basescu, in Slovacia: Nu vom accepta niciodata teoria drepturilor colective pentru minoritati (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, la Bratislava, ca Romania nu va accepta niciodata teoria drepturilor colective pentru minoritati sau sa vina altcineva din afara tarii sa ne spuna cum sa ne.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2256 seconds )