Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accidentul aviatic din Apuseni: Procurorii audiaza, luni, mai multi martori.

România Liberă România Liberă,
Accidentul aviatic din Apuseni: Procurorii audiaza, luni, mai multi martori.

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia audiaza, luni, mai multi localnici si membri ai echipelor de salvare care pot furniza informatii despre accidentul aviatic produs in Apuseni, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia, Mihaela Chicea, a declarat, luni, ca procurorii care ancheteaza accidentul aviatic produs saptamana trecuta fac audieri in acest caz. Chicea a spus ca procurorii vor audia, luni, mai multe persoane dintre cele care au . continuă pe România Liberă

Accidentul aviatic din Apuseni. Procurorii audiaza victimele si martorii si au cerut acte privind procedurile de zbor si actiunile de salvare

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba continua audierile martorilor si a victimelor accidentului aviatic din Muntii Apuseni. in plus, anchetatorii precizeaza ca vor cere date si inscrisuri de la diverse institutii privind procedurile de zbor si actiunile de salvare.

Accidentul aviatic din Apuseni. Procurorii audiaza victimele si martorii. Medicul Zamfir a fost externat si si-a reluat activitatea

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba continua audierile martorilor si a victimelor accidentului aviatic din Muntii Apuseni. in plus, anchetatorii precizeaza ca vor cere date si inscrisuri de la diverse institutii privind procedurile de zbor si actiunile de salvare. in acelasi timp, medicul Radu Zamfir, unul dintre supravietuitorii accidentului, si-a reluat activitatea dupa ce a stat o saptamana internat la Spitalul Fundeni.

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost operat

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a suferit, luni, o interventie chirurgicala la piramida nazala si la femur, iar operatia a decurs foarte bine, afirma tatal.

Accidentul aviatic din Apuseni. Victimele au fost gasite dupa miros

Presedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a declarat ca victimele accidentului aviatic din Apuseni au fost gasite dupa miros de catre localnici, care au simtit fumul de la focul facut de raniti. Dumitrel a mai.

Ministerul Transporturilor face un control la ROMATSA dupa accidentul aviatic din Apuseni

O echipa de control din Ministerul Transporturilor a inceput verificari la ROMATSA pentru a afla de ce a reactionat atat de tarziu si de prost acesta institutie in cazul accidentului de avion produs luni dupa-amiaza in Muntii Apuseni, transmite Digi24.

Guvernul da explicatii despre raportul intocmit in cazul accidentului aviatic din Apuseni.

Reprezentantii Guvernului au declarat ca raportul despre accidentul aviatic din Apuseni pus la dispozitia presei este doar o sinteza a raportului integral si de aceea nu contine anumite informatii, informeaza Mediafax. Materialul pus la dispozitia presei reprezinta o sinteza a Raportului pe care vicepremierul Gabriel Oprea l-a prezentat premierului Victor Ponta pe baza informarilor solicitate de la toate institutiile implicate si contine toate informatiile publice care nu aduc atingere .

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia audiaza mai multi martori in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Primii salvatori ajunsi la locul accidentului aviatic din Apuseni sunt audiati de procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia. Anchetatorii vor sa audieze si persoanele care au fost ranite in accident, insa.

Localnicii au gasit victimele acidentului aviatic din Apuseni dupa mirosul fumului

Presedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, sustine ca victimele accidentului aviatic din Apuseni au fost gasite dupa miros de catre localnici, care au simtit fumul de la focul facut de raniti, adaugand ca cei care au intervenit nu au avut date.

Procurorii care ancheteaza accidentul aviatic din Apuseni au inceput audierile de martori si parti vatamate

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia audiaza, incepand de luni, mai multi localnici, membri ai echipelor de salvare si victim ale accidentului de avion din Muntii Apuseni. Audierile se desfasoara la sediul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, la Perchetul de pe langa Judecatoria Cimpeni si, prin comisii rogatorii, la sediile Parchetelor de pe langa Curtile de Apel din Cluj-Napoca si Bucuresti.

Ancheta accident aviatic: Procurorii au cerut expertiza tehnica, si verifica procedurile de ...

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia continua audierea martorilor si a persoanelor vatamate, inclusiv prin intermediul unor comisii rogatorii cu privire la cei care domiciliaza pe raza altor judete, anunta Parchetul General Citeste si: Accidentul aviatic din Apuseni: Procurorii audiaza, luni, mai multi martori De asemenea, pe langa expertizele medico-legale dispuse in cauza, urmeaza a fi efectuate si expertize tehnice, procurorii solicitand, totodata, date si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )