Libnet.ro
UNICEF

16:15

Guvernul da explicatii despre raportul intocmit in cazul accidentului aviatic din Apuseni.

România Liberă România Liberă,
Guvernul da explicatii despre raportul intocmit in cazul accidentului aviatic din Apuseni.

Reprezentantii Guvernului au declarat ca raportul despre accidentul aviatic din Apuseni pus la dispozitia presei este doar o sinteza a raportului integral si de aceea nu contine anumite informatii, informeaza Mediafax. Materialul pus la dispozitia presei reprezinta o sinteza a Raportului pe care vicepremierul Gabriel Oprea l-a prezentat premierului Victor Ponta pe baza informarilor solicitate de la toate institutiile implicate si contine toate informatiile publice care nu aduc atingere . continuă pe România Liberă

VIDEO Victor Ponta: Ministerul de Interne este coloana vertebrala a statului roman. In cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurilor MAI

Premierul Victor Ponta a declarat vineri dimineata, intr-o sedinta la Ministerul Afacerilor Interne, cu ocazia preluarii interimatului de catre vicepremierul Gabriel Oprea, ca acest minister este coloana vertebrala a statului roman si ca, in cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurilor MAI, ci altor structuri si institutii ale statului, care de altfel si-au si asumat aceasta vina. S-au asumat raspunderi, chiar daca uneori nu era vorba de vinovatii, raspunderea nu e acelasi lucru cu vinovatia, cred ca seful ISU si-a facut datoria si oamenii din teren de acolo, de la locul accidentului, daca li s-ar fi spus unde sa caute in mod corect, a mai spus Ponta.

Procurorul general, Tiberiu Nitu: Luam in calcul anchetarea modului in care au actionat autoritatile in cazul accidentului aviatic

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat joi ca ia in calcul posibilitatea declansarii unei anchete referitoare la modul in care au actionat autoritatile in cazul accidentului aviatic din Apuseni. In acest moment, ancheta Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia vizeaza accidentul aviatic.

Victor Ponta a trimis Corpul de Control sa verifice activitatea ROMATSA in cazul accidentului aviatic

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a solicitat si Corpului sau de Control sa verifice, impreuna cu Ministerul Transporturilor, activitatea ROMATSA in cazul accidentului aviatic de luni.

Victor Ponta: Ministerul de Interne este coloana vertebrala a statului roman. In cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurior MAI

Premierul Victor Ponta a declarat vineri dimineata, intr-o sedinta la Ministerul Afacerilor Interne, cu ocazia preluarii interimatului de catre vicepremierul Gabriel Oprea, ca acest minister este coloana vertebrala a statului roman si ca, in cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurilor MAI, ci altor structuri si institutii ale statului, care de altfel si-au si asumat aceasta vina.

Procurorii din Alba, responsabili cu continuarea anchetei in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Ancheta in cazul accidentului aviatic din Apuseni, produs la limita judetelor Alba si Cluj, intr-o padure apartinand unui canton silvic clujean, va fi continuata de catre procurorii din Alba, in conditiile in.

Victor Zota, vicepresedintele Agentiei de Transplant, critica modul in care autoritatile au intervenit in cazul accidentului aviatic din Cluj (VIDEO)

Victor Zota, vicepresedintele Agentiei Nationale de Transplant a criticat dur modul in care au intervenit autoritatile in cazul accidentului aviatic Zota sustine ca este inadmisibil ca victimele au fost descop.

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale sustin ca locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni a fost stabilit pe baza informatiilor furnizate de operatorii de comunicatii mobile odata.

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Surse: STS ar fi gresit coordonatele

Update - Potrivit unor surse ale Antena 3, Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar fi localizat gresit locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii.

Raed Arafat, despre interventia in cazul accidentului aviatic: A judeca este o greseala

Comunicarea in cadrul anumitor servicii de interventie din Romania este una deficitara si are lacune, a apreciat, joi seara, la Realitatea TV, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat.

Confuzia coordonatelor geografice in cazul accidentului aviatic din Apuseni. Cum poti afla latitudinea si longitudinea pe smartphone-ul tau fara internet sau Google Maps

Accidentul aviatic de luni dupa-amiaza in muntii Apuseni a facut ca, in lipsa sau imposibilitatea autoritatilor de a localiza exact epava, indicatiile si coordonatele transmise prin telefon de catre medicul Radu Zamfir sa fie printre putinele indicii dupa care au fost gasiti ranitii. Radu Zamfir si-ar fi folosit smarthphone-ul si aplicatia Google Maps pentru a putea putea oferi detalii despre locul unde se afla, insa autoritatile sustin ca nu au putut obtine coordonatele geografice exacte latitudine si longitudine) de la medicul ranit, desi acesta dispunea de un telefon cu GPS. Cum se poate, totusi, sa afli coordonatele geografice pe smartphone-ul tau Android sau iOS), chiar daca nu ai net, iar Google Maps nu poate sa-ti arate informatiile?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )